Jak interpretować pkt 4 wniosku węglowego

Wybrane tematy:
Wzory informacji, decyzji Webinar - dodatek osłonowy. B. Mazurkiewicz 08/02/2022 Informator dla samorządów Ministerstwo Klimatu i Środowiska - Dodatek osłonowy. Pytania i odpowiedzi dopłaty unijne ARiMR jak pozyskać dane WZÓR PISMA DO ZUSU O WYSOKOŚĆ SKŁADEK ZDROWOTNYCH ZA 2020R.
ODPOWIEDZ
Wera11
Referent
Zajmuję się: FA
Kontakt:

Jak interpretować pkt 4 wniosku węglowego

Post autor: Wera11 »

Jak interpretować pkt 4 wniosku: gospodarstwo domowe znajduje się w budynku wielorodzinnym z zainstalowanym w nim głównym źródłem ogrzewania? Czy pod ten punkt wpisuje się lokale w budynku wielorodzinnym gdzie każdy lokal ma swoje żródło ogrzewania?
Tulli
Stażysta
Zajmuję się: SW, SR
Kontakt:

Re: Jak interpretować pkt 4 wniosku węglowego

Post autor: Tulli »

Wera11 pisze: 23 sie 2022, 9:23 Jak interpretować pkt 4 wniosku: gospodarstwo domowe znajduje się w budynku wielorodzinnym z zainstalowanym w nim głównym źródłem ogrzewania? Czy pod ten punkt wpisuje się lokale w budynku wielorodzinnym gdzie każdy lokal ma swoje żródło ogrzewania?
Dobrze by było gdyby było to zgodne z deklaracją w ceebie, tam też jest wskazany rodzaj budynku. Najczęściej domy są zgłaszane jako bydynki jednorodzinne, nawet jak przykładowo zamieszkują dwie rodziny.
Zuzika12
Referent
Zajmuję się: SR,FA,ŚW,CP,DO,DW
Kontakt:

Re: Jak interpretować pkt 4 wniosku węglowego

Post autor: Zuzika12 »

Masę rozbieżności mam w tym punkcie między deklaracja a wnioskiem.
ODPOWIEDZ