jak myślicie kiedy wejdą te zmiany ?
Re: jak myślicie kiedy wejdą te zmiany ?
Podobno minister Kamysz powiedział na komisji sejmowej, że do piątku będzie uchwalona ustawa
tak wszystkim którzy w dniu 30.06 UTRACILI Z MOCY PRAWA (to miałam oczywiście na myśli)
A nie mówiłem, jeszcze nie weszło w życie to cudeńko a już \"eksperci\" MPIPS się uaktywnili i zamiast się po orzeczeniu TK zapść pod ziemię obrażają ludzi pracujących miast i wsi na forum. Ewidentnie niedouczeni magistrowie prawa to pracują widać w MPiPS, bo nic innego nie wytłumaczy tych bubli.
Za chwilę nikt się nie połapie o co Wam chodzi w wymyślaniu coraz to nowszych konstrukcji prawnych i form obejścia tak naprawdę prostej sprawy: trzeba ludziom wypłacić to co się im słusznie należało a bezprawnie zabrało jakimś głupawym przepisem. Niedługo napiszecie, że ziemia jest płaska i podparta na czterech krokodylach i świadczenie dla opiekuna należy się tylko tym, którzy w to wierzą a na dowód tego pracownicy socjalni będą przeprowadzać z ludźmi spowiedź...
Za chwilę nikt się nie połapie o co Wam chodzi w wymyślaniu coraz to nowszych konstrukcji prawnych i form obejścia tak naprawdę prostej sprawy: trzeba ludziom wypłacić to co się im słusznie należało a bezprawnie zabrało jakimś głupawym przepisem. Niedługo napiszecie, że ziemia jest płaska i podparta na czterech krokodylach i świadczenie dla opiekuna należy się tylko tym, którzy w to wierzą a na dowód tego pracownicy socjalni będą przeprowadzać z ludźmi spowiedź...
Pitero nie pisze się bubli, pisze się dubli.
- kronos79
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
@ilona
wiem, tylko Cię doprecyzowałem, bo jest grupa osób, która do końca czerwca była uprawniona do SP, a nie nabędzie prawa do ZDO. Tylko na to chciałem zwrócić uwagę..
@Pitero
wolę Pratchetta
Świat jest zółwiem wspartym na czterech słoniach.
wiem, tylko Cię doprecyzowałem, bo jest grupa osób, która do końca czerwca była uprawniona do SP, a nie nabędzie prawa do ZDO. Tylko na to chciałem zwrócić uwagę..
@Pitero
wolę Pratchetta
Świat jest zółwiem wspartym na czterech słoniach.

"Kiedy człowiek zstępuje w przepaść, jego życie zawsze zyskuje jasno określony kierunek."
Terry Pratchett
Terry Pratchett
Ziemia nie może być kulą bo na dole i po bokach wszyscy by pospadali.
jak spadają to ich krokodyle jedzą.
Jak myślisz skąd się biorą te osoby zaginione? Nie uważały i spadły.
Jak myślisz skąd się biorą te osoby zaginione? Nie uważały i spadły.
Oprócz jak myślicie kiedy wejdą te zmiany ? - Świadczenia rodzinne przeczytaj również:
nowy adres zamieszkania dłużnika
SZO, Urząd Pracy
decyzja odmowna urlop wychowawczy - przez 2 lata był pobierany
jaki dochód przeliczyć?
SZo, Urząd Pracy
gdzie szukać projektu ustawy na wyrównania swiadczenia od lipca
świadectwo pracy w języku niderlandzkim
PILNE KOORDYNACJA
staż interwencyjny
czy można drugi raz zastosowac art. 5 ust. 3 w tym samym okreie zasiłkowym?
pomocy
świadczenie pielęgnacyjne - pilne
wieści z ministerstwa
informacja na mpips
Świadczenie pielęgnacyjne na chorą mame
POMOCY