JAK ODZYSKAC ZALICZKE? - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 2 z 2    [ Posty: 15 ]

Napisano: 11 mar 2010, 21:52

miałam przyznaną zaliczkę do sierpnia 2006na córkę,w maju 2006 urodziłam syna z nieformalnego związku,zaliczkę mi zabrano i powiedziano w MOPS że nie mam składać wniosku bo taka ustawa jest.ale teraz można starać się o zwrot za te lata pod warunkiem,że ma się decyzję odmowną z MOPSu,a ja niema,tzn.że nie dostanę zwrotu i córka będzie poszkodowana?
~renia

Napisano: 22 kwie 2010, 22:02

gdzie można zdobyć więcej informacji co do działan owych trzech pań,można prosić o link albo konkretniejsze informacje z nk,
czy są zbierane podpisy,gdzie je złożyć?
~Barbara

Napisano: 26 kwie 2010, 19:44

Więcej o odzyskaniu zaliczek alimentacyjnych można przeczytać na Naszej Klasie na profilu \"Zaliczka Alimentacyjna\".
~SYLWIA LIGOTA

Napisano: 24 cze 2010, 22:54

WITAM MAM PYTANIE JAK MOGĘ STARAĆ SIĘ O ZWROT ZABRANEJ ZALICZKI ALIMENTACYJNEJ ZA ROK 2006-2008R GDYŻ PONOWNIE WYSZŁAM ZA MĄŻ JAK WALCZYĆ Z URZĘDAMI O TEN ZWROT KTO MOŻE W JAKIŚ SPOSÓB POMÓC MI PROSZĘ O KONTAKT NA meila; [email protected]
~ALEKSANDRA

Napisano: 01 lip 2010, 16:57

czytając powyższe wypowiedzi zastanawiam się dlaczego nie dobijacie się o alimenty od tatusiów dzieci?
To nie Skarb Państwa jest ojcem dzieci, a wyroki sądu wyrażnie wskazują kto ma obowiązek płacenia. Może Panie z ojcami sie dogadujcie, a nie krzyczcie, że wam w ops nie dają.
~pracownik

Strona 2 z 2    [ Posty: 15 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x