jak udowodnić, że nie jestem wielbłądem? - Świadczenie Wychowawcze (500+)

Strona 2 z 2    [ Posty: 14 ]

Napisano: 16 lis 2016, 13:25

voodoo pisze:Pismo jednak dotarło o jakim wspominałem wyżej ale kierowniczka tym się zajmie w porozumieniu z wyższą władzą. Szkoda bo miałem pomysł jak to ugryźć 8-)
VOODOO witam, również Mazury i to chyba nie tak daleko od Ciebie. :) Też dostaliśmy to pismo i ja w przeciwieństwie do Ciebie nie mam pomysłu jak to ugryźć. Podrzuć jakąś podpowiedź. :)
gopssik

Napisano: 16 lis 2016, 13:55

hymn pochwalny trzeba napisać ;) przecież w kraju żyje się lepiej, a naród powstał z kolan przez dobre zmiany
" możliwe, że wynika z niskiej dzietności rodzin związaną z patologiczną polityka rodzinną prowadzoną przez poprzednie rządy z naciskiem na rządy PO. Obecnie dzietność dzięki wzorcowej polityce PIS i własnym twoim działaniom prokreacyjnym wzrasta, więc odsetek takich rodzin będzie malał. Dodatkowo w związku z wzorcową polityką PIS wzrasta też zatrudnienie i rodziny z pierwszym dzieckiem niestety nie będą pobierać świadczeń, odsetek więc jeszcze ulegnie zmniejszeniu.
Z poważaniem:
wierny wyborca PIS"
Elmer szkoda, że nie ma możliwości kliknąć lubię to ! :D
anitaanitamta
Stażysta
Od: 29 sie 2016, 11:16
Zajmuję się:

Napisano: 16 lis 2016, 15:10

Wrzuce wam swoje:

"Nie jest zadaniem Ośrodka analizowanie przyczyn takiej a nie innej wartości wskaźnika pobierania świadczenia wychowawczego na pierwsze dziecko w naszej gminie. Zadanie takie wymagałoby wielodniowej analizy różnorakich statystyk zarówno własnych jak i udostępnianych przez organy zewnętrzne (PUP, GUS, etc.). Przyczyny takiego stanu są zapewne złożone a wpływ na nie mają z pewnością obecna sytuacja ekonomiczno-gospodarcza, społeczna, demograficzna czy nawet polityczna występująca w naszym regionie i kraju. W celu zapoznania się z sytuacją i problemami występującymi w naszej gminie, odsyłamy do oceny zasobów pomocy społecznej sporządzanej przez nasz Ośrodek na początku b.r. (dostępna w aplikacji CAS)."

Ciekawe kiedy naślą kontrolę :lol:
"Oko za oko, ząb za ząb, złotówka za złotówkę."
Kodeks Hammurabiego
ludek
Awatar użytkownika
Podinspektor
Od: 23 cze 2006, 14:51
Zajmuję się:

Napisano: 16 lis 2016, 16:25

ludek pisze:Wrzuce wam swoje:

"Nie jest zadaniem Ośrodka analizowanie przyczyn takiej a nie innej wartości wskaźnika pobierania świadczenia wychowawczego na pierwsze dziecko w naszej gminie. Zadanie takie wymagałoby wielodniowej analizy różnorakich statystyk zarówno własnych jak i udostępnianych przez organy zewnętrzne (PUP, GUS, etc.). Przyczyny takiego stanu są zapewne złożone a wpływ na nie mają z pewnością obecna sytuacja ekonomiczno-gospodarcza, społeczna, demograficzna czy nawet polityczna występująca w naszym regionie i kraju. W celu zapoznania się z sytuacją i problemami występującymi w naszej gminie, odsyłamy do oceny zasobów pomocy społecznej sporządzanej przez nasz Ośrodek na początku b.r. (dostępna w aplikacji CAS)."

Ciekawe kiedy naślą kontrolę :lol:
Mistrzowskie :D
Ja napisałam że jest dużo pierwszych dzieci bo jest dużo rodzin spełniających kryterium dochodowe :D
pilotka

Strona 2 z 2    [ Posty: 14 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x