VOODOO witam, również Mazury i to chyba nie tak daleko od Ciebie.voodoo pisze:Pismo jednak dotarło o jakim wspominałem wyżej ale kierowniczka tym się zajmie w porozumieniu z wyższą władzą. Szkoda bo miałem pomysł jak to ugryźć

VOODOO witam, również Mazury i to chyba nie tak daleko od Ciebie.voodoo pisze:Pismo jednak dotarło o jakim wspominałem wyżej ale kierowniczka tym się zajmie w porozumieniu z wyższą władzą. Szkoda bo miałem pomysł jak to ugryźć
Mistrzowskieludek pisze:Wrzuce wam swoje:
"Nie jest zadaniem Ośrodka analizowanie przyczyn takiej a nie innej wartości wskaźnika pobierania świadczenia wychowawczego na pierwsze dziecko w naszej gminie. Zadanie takie wymagałoby wielodniowej analizy różnorakich statystyk zarówno własnych jak i udostępnianych przez organy zewnętrzne (PUP, GUS, etc.). Przyczyny takiego stanu są zapewne złożone a wpływ na nie mają z pewnością obecna sytuacja ekonomiczno-gospodarcza, społeczna, demograficzna czy nawet polityczna występująca w naszym regionie i kraju. W celu zapoznania się z sytuacją i problemami występującymi w naszej gminie, odsyłamy do oceny zasobów pomocy społecznej sporządzanej przez nasz Ośrodek na początku b.r. (dostępna w aplikacji CAS)."
Ciekawe kiedy naślą kontrolę