1 wniosek wprowadzony ...
będzie nawet podwyższony dodatek - moje pytanko jak to uczynić ? wprowadziłam wniosek, dochód, łapie się rodzina utworzyłam decyzje ale dodatek wyszedł podstawowy
czy coś jest do zaznaczenia na etapie wprowadzania wniosku ? ręcznie trzeba to zmodyfikować ?
jak wprowadzić dodatek podwyższony ? sygnity
-
- VIP
- Zajmuję się: Św/Fa/ŚR
- Kontakt:
-
- Starszy referent
- Zajmuję się: Zr, sw
- Kontakt:
Re: jak wprowadzić dodatek podwyższony ? sygnity
na etapie wprowadzania wniosku, trzeba wejść w zakładkę dodatek osłonowy i uzupełnić pola w temacie ogrzewania
-
- Praktykant
- Zajmuję się: ŚW
- Kontakt:
Witam. Wprowadzając wniosek ma Pani zakładkę u dołu dodatek osłonowy. Gdy się na nią kliknie pojawia się pytanie o główne źródło ogrzewania. Pozdrawiam
-
- VIP
- Kontakt:
dzięki wielkie
-
- Stażysta
- Zajmuję się: św/ZR/ST
- Kontakt:
ma Pani utworzoną informację-można prosic o wzór?będe wdzięcznajasiak pisze: 13 sty 2022, 13:09 1 wniosek wprowadzony ...
będzie nawet podwyższony dodatek - moje pytanko jak to uczynić ? wprowadziłam wniosek, dochód, łapie się rodzina utworzyłam decyzje ale dodatek wyszedł podstawowy
czy coś jest do zaznaczenia na etapie wprowadzania wniosku ? ręcznie trzeba to zmodyfikować ?

-
- VIP
- Kontakt:
mam utworzonąmadziun506 pisze:ma Pani utworzoną informację-można prosic o wzór?będe wdzięcznajasiak pisze: 13 sty 2022, 13:09 1 wniosek wprowadzony ...
jednak pracowałam na podstawie wzoru z forum dokładnie z lexa ktoś wrzucił
Oprócz jak wprowadzić dodatek podwyższony ? sygnity - Dodatek osłonowy / bon energetyczny / inne dodatki "paliwowe" przeczytaj również:
Dochody nieopodatkowane?
śmiać się czy płakać?
Skład rodziny - czy dobrze myśle
Miejska sieć ciepłownicza
wnioski o dodatek wysłany email
Stypendia socjalne
dochody z zagranicy
alimenty na rzecz innych osób
2 rodziny w jednym domu
no to się zaczęło....
gospodarstwo rolne
weryfikacja dochodów