jak wydajecie karty? - Karta Dużej Rodziny

Strona 1 z 2    [ Posty: 12 ]

Napisano: 07 lip 2014, 12:56

dostałam właśnie pierwsze karty - czekałam ok 2 tygodni
Czy macie może jakieś pomysły jak je wydawać zainteresowanym ? jakieś pouczenie ? pokwitowanie?
ew@1

Napisano: 07 lip 2014, 13:09

Również mnie ta sprawa zastanawia, pisałem juz na HD aby dali możliwość eksportów wykazu do exela można by wtedy dołożyć kolumnę podpis, i sprawa załatwiona albo,żeby taki wykaz przygotowali, ale niestety mają to w d... i zmian nie planują

Myśleliśmy równeizn na przygotowaniem pieczątki np " Potwierdzam odbiór kart w ilości..., na razie jeszcze kart nei otrzymaliśmy sa dopiero w produkcji wiec chwila na przemyślenia jeszcze jest, ale chętnie dowiem się jak Wy to będziecie realizować
naitsyrk85
Starszy referent
Od: 27 cze 2013, 10:30
Zajmuję się:

Napisano: 07 lip 2014, 13:41

U nas przy odbiorze karty podpisują gotowe oświadczenie, na którym wypisują w wyznaczonym miejscu za kogo odbierają.
Kdr000

Napisano: 07 lip 2014, 14:05

ja wydrukowałam sobie wykaz kart danej rodziny i tam będą podpisywali że odebrał/a w dniu .... :D
kalina

Napisano: 07 lip 2014, 14:35

Z pozycji zarządzania kartami można edytować poszczególne rodziny, którym wydajemy kartę na wydruku jest nazwisko imię , nr karty. Ja będę drukował a osoba mi podpisze, że odebrała karty zgodnie ze złożonym wnioskiem z dnia ... i tyle
ira

Napisano: 08 lip 2014, 7:24

a skąd odbieracie karty?
ewcia111111

Napisano: 08 lip 2014, 9:19

same przychodzą ;) pięknie zapakowane ...
ew@1

Napisano: 08 lip 2014, 9:44

ja sama sobie stworzyłam takie "pokwitowania" , że : potwierdzam odbiór Karty nr...... na nazwisko...... i tak na kartce 8 takich potwierdzen i na dole podpis osoby odbierającej. we wniosku na samym dole jest takie stwierdzenie, że osoba która jest wnioskodawcą może odebrac te wszystkie karty, dlatego zrobiłam tyle odbiorów na jednaj kartce i jeden podpis ;)
2806

Napisano: 08 lip 2014, 9:55

2806 pisze:ja sama sobie stworzyłam takie "pokwitowania" , że : potwierdzam odbiór Karty nr...... na nazwisko...... i tak na kartce 8 takich potwierdzen i na dole podpis osoby odbierającej. we wniosku na samym dole jest takie stwierdzenie, że osoba która jest wnioskodawcą może odebrac te wszystkie karty, dlatego zrobiłam tyle odbiorów na jednaj kartce i jeden podpis ;)

A czy nie byłoby łatwiej aby na wykazie dodali kolumnę podpis ?
naitsyrk85
Starszy referent
Zajmuję się:

Napisano: 08 lip 2014, 11:19

Nie wiem czy zauważyliście w plikacji zmianę

"Numer wymagany do otrzymania powiadomienia SMS"
naitsyrk85
Starszy referent
Zajmuję się:

Strona 1 z 2    [ Posty: 12 ]