Koperta dostarczona do Ciebie czy do sekretariatu, co robisz dalej wpisujesz kod z koperty i to wystarczy czy trzeba zrobić kary otrzymane ?. Kopertę otwierasz przy kurierze?
Będę dzwonił, ponieważ na razie nie mam innej możliwości. Gdybym wiedział konkretnie jak te karty będą przychodzić to informowałbym osoby aby same się zgłaszały. Mi pierwsze karty przyszły już po tygodniu, ale na forum ktoś pisał, że zamówił karty już w czerwcu i jeszcze nie otrzymał. Także w chwili obecnej tylko telefony. Może później to się jakoś wyklaruje i usprawni.
ja na pierwszy rzut mam 150 kart które w tej chwili są w produkcji, zauważyłam, że w jednym wysłanym wniosku przekręciłam imię i trzeba będzie to odkręcać, chyba anulować kartę i wnioskować o nową, nie wiem jak ta procedura będzie wyglądała, kto za nią płaci itd
MAGNOLIA mam to samo. Zrobiłam literówkę w imieniu i poszłooooo Dzwoniłam do nich i oni sami nie bardzo wiedzą co zrobić. Tak jak piszesz trzeba kartę anulować i wystąpić po drugą tylko czy wprowadzić znów rodzinę i zaznaczyć zamówienie tylko błędnej czy w inny sposób to nie wiem. Koszt takiej karty wynosi 7,87 zł ale kto będzie płacił to Pan nie był w stanie mi odpowiedzieć.
Ja wpisałam odwrotnie imię i nazwisko, kartę dostałam i zastanawiam się czy anulować. Dane się zgadzają tylko pierwsze jest nazwisko a później imię.....