Odebrane Karty - Karta Dużej Rodziny

Strona 1 z 1    [ Posty: 10 ]

Napisano: 08 lip 2014, 7:58

Witam, czy ktoś z Was dostał już kary do Urzędu ?
zaqwsx

Napisano: 08 lip 2014, 8:06

Tak, wczoraj. Już wydane rodzinom.
$$$

Napisano: 08 lip 2014, 8:34

dzwonisz? czy w jaki sposób umawiasz się z wnioskodawcami?
"To fakt. A fakty to najbardziej uparta rzecz pod słońcem."
" Mistrz i Małgorzata" Michaił Bułhakow
kotbehemot
Awatar użytkownika
Referent
Od: 18 kwie 2014, 10:23
Zajmuję się:

Napisano: 08 lip 2014, 8:38

ja dzwonię
Mucha772

Napisano: 08 lip 2014, 8:43

Koperta dostarczona do Ciebie czy do sekretariatu, co robisz dalej wpisujesz kod z koperty i to wystarczy czy trzeba zrobić kary otrzymane ?. Kopertę otwierasz przy kurierze?
zaqwsx

Napisano: 08 lip 2014, 8:44

Będę dzwonił, ponieważ na razie nie mam innej możliwości. Gdybym wiedział konkretnie jak te karty będą przychodzić to informowałbym osoby aby same się zgłaszały. Mi pierwsze karty przyszły już po tygodniu, ale na forum ktoś pisał, że zamówił karty już w czerwcu i jeszcze nie otrzymał. Także w chwili obecnej tylko telefony. Może później to się jakoś wyklaruje i usprawni.
$$$

Napisano: 08 lip 2014, 8:54

dzięki, Robie podobnie. Ja mam nie za wiele kart, ale jak sobie radza Gminy gdzie idą w setki?
"To fakt. A fakty to najbardziej uparta rzecz pod słońcem."
" Mistrz i Małgorzata" Michaił Bułhakow
kotbehemot
Awatar użytkownika
Referent
Od: 18 kwie 2014, 10:23
Zajmuję się:

Napisano: 08 lip 2014, 9:20

ja na pierwszy rzut mam 150 kart które w tej chwili są w produkcji, zauważyłam, że w jednym wysłanym wniosku przekręciłam imię i trzeba będzie to odkręcać, chyba anulować kartę i wnioskować o nową, nie wiem jak ta procedura będzie wyglądała, kto za nią płaci itd
magnolia

Napisano: 08 lip 2014, 13:36

MAGNOLIA mam to samo. Zrobiłam literówkę w imieniu i poszłooooo :cry: Dzwoniłam do nich i oni sami nie bardzo wiedzą co zrobić. Tak jak piszesz trzeba kartę anulować i wystąpić po drugą tylko czy wprowadzić znów rodzinę i zaznaczyć zamówienie tylko błędnej czy w inny sposób to nie wiem. Koszt takiej karty wynosi 7,87 zł ale kto będzie płacił to Pan nie był w stanie mi odpowiedzieć.
ebk

Napisano: 08 lip 2014, 13:51

Ja wpisałam odwrotnie imię i nazwisko, kartę dostałam i zastanawiam się czy anulować. Dane się zgadzają tylko pierwsze jest nazwisko a później imię.....
Mika15

Strona 1 z 1    [ Posty: 10 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem