Witam.Mam problem z zatwierdzeniem przesyłki, wpisuje numer paczki i dalej nic nie wyskakuje, a karty dalej mają status "w produkcji"...
Ktoś pomoże ?
Jak zatwierdzic odbiór przesyłki
-
- Stażysta
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: Jak zatwierdzic odbiór przesyłki
Wchodzicie we wnioski do obsłużenia, wybrać rodzinę,wejść w szczegóły, zakładka karty i zrobić wydaj i zakończyć obsługę
z tym że się nie da
mam status karty w produkcji
karty przyszły dziś wchodzę w odbiór karty wpisuję nr koperty i nic nic mi nie wyświetla jak ich nie odbiorę to nie wyświetli mi się wydanie karty i tu jest problem.
mam status karty w produkcji
karty przyszły dziś wchodzę w odbiór karty wpisuję nr koperty i nic nic mi nie wyświetla jak ich nie odbiorę to nie wyświetli mi się wydanie karty i tu jest problem.
-
- Stażysta
- Zajmuję się:
- Kontakt:
mam ten sam problem zadzwoniłam na helpdesk i Pani powiedziała że koperta nie jest jeszcze u producenta zarejestrowana i trzeba czekać...tylko czekam od wczoraj i nic.
Witam mam ten sam problem , nie moge odebrać przesyłki wpisuje numer i nic się nie dzieje jak mam wydać karty??/
-
- Stażysta
- Zajmuję się:
- Kontakt:
dzwoniłam dzis do PWPW i bardzo nie miły pan powiedział, że to nie ich sprawa i w ogóle po co ja dzwonię
Brak słow...
Więc zadzwoniłam do KDR help desk i przemiły pan odpowiedział że owszem to jest problem PWPW i musza nadac w systemie że karty zostały wysłane....więc proszę czekać.
Zyczę wszystkim cierpliwości

Więc zadzwoniłam do KDR help desk i przemiły pan odpowiedział że owszem to jest problem PWPW i musza nadac w systemie że karty zostały wysłane....więc proszę czekać.

Zyczę wszystkim cierpliwości

Oprócz Jak zatwierdzic odbiór przesyłki - Karta Dużej Rodziny przeczytaj również:
nr sprawy
dopisanie członka rodziny
Czy dochodzą sms-y o odbiorze KDR?
dzieci
Nie mogę odebrać w programie przesyłki :-(
o co w tym chodzi??
status karty
Co robić w przypadku gdy program nie czyta mi nr karty
jak popchnąć dalej wniosek ?
Sprawozdanie
jakie dokumenty
role