Jak zatwierdzic odbiór przesyłki

Wybrane tematy:
Opowiedz o swych traumatycznych przeżyciach z SI KDR Duplikat, krok po kroku Małżeństwo bez wspólnych dzieci zamiast nazwisko imię KDR- dziecko niepełnosprawne osoba wcześniej była posiadaczem KDR
ODPOWIEDZ
Sylwwwiaops
Stażysta
Zajmuję się:
Kontakt:

Jak zatwierdzic odbiór przesyłki

Post autor: Sylwwwiaops »

Witam.Mam problem z zatwierdzeniem przesyłki, wpisuje numer paczki i dalej nic nie wyskakuje, a karty dalej mają status "w produkcji"...
Ktoś pomoże ?
kala2

Re: Jak zatwierdzic odbiór przesyłki

Post autor: kala2 »

mam to samo i nie wiem co źle robię ?
Sandra69

Post autor: Sandra69 »

Wchodzicie we wnioski do obsłużenia, wybrać rodzinę,wejść w szczegóły, zakładka karty i zrobić wydaj i zakończyć obsługę
kala2

z tym że się nie da
mam status karty w produkcji
karty przyszły dziś wchodzę w odbiór karty wpisuję nr koperty i nic nic mi nie wyświetla jak ich nie odbiorę to nie wyświetli mi się wydanie karty i tu jest problem.
olga123
Stażysta
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: olga123 »

mam ten sam problem zadzwoniłam na helpdesk i Pani powiedziała że koperta nie jest jeszcze u producenta zarejestrowana i trzeba czekać...tylko czekam od wczoraj i nic.
kala2

mam to samo więc trzeba czekać :(
olQa

Post autor: olQa »

Witam mam ten sam problem , nie moge odebrać przesyłki wpisuje numer i nic się nie dzieje jak mam wydać karty??/
Sylwwwiaops
Stażysta
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: Sylwwwiaops »

dzwoniłam dzis do PWPW i bardzo nie miły pan powiedział, że to nie ich sprawa i w ogóle po co ja dzwonię :shock: Brak słow...
Więc zadzwoniłam do KDR help desk i przemiły pan odpowiedział że owszem to jest problem PWPW i musza nadac w systemie że karty zostały wysłane....więc proszę czekać. ;)
Zyczę wszystkim cierpliwości :)
ODPOWIEDZ