Jak zrobić decyzję przyznającą po odwolaniu SKO w Top Team

Wybrane tematy:
fundusz a spokrewniona rodzina zastętcza Art.209 a obcokrajowiec bez adresu cofniecie zatrzymania prawa jazdy Zwrot z US części kwoty tytułu wykonawczego Zgłoszenie do BIG KRZ - wniosek o założenie konta podmiotu i co dalej?
ODPOWIEDZ
ja:)

Jak zrobić decyzję przyznającą po odwolaniu SKO w Top Team

Post autor: ja:) »

Odwołała mi się dziewczyna do SKO po otrzymaniu decyzji odmownej na FA po przekroczeniu kryterium dochodowego. SKO uchyliło decyzję i przekazało do ponownego rozpatrzenia, wystąpiliśmy do Ministerstwa o interpretację. Kazali przyznać. Teraz próbuję w TT Alimenty zrobić przyznanie, ale nie mogę na podst. starego wniosku. Robię aktualizację i wyskakuje mi data dzisiejsza. Chciałam zrobić nowy wniosek i krzyczy, że na ten okres jest już wniosek. Nie wiem jak to zrobić, żeby można było wyrównać od października 2014 roku. Miał ktoś taki przypadek?
roza_s

Re: Jak zrobić decyzję przyznającą po odwolaniu SKO w Top Te

Post autor: roza_s »

hej, nie miałam takiej sytuacji ale myślę że powinnaś zrobić decyzję zmieniającą.

a skoro pracujesz na TT, to może mi podpowiesz jak się dodaje Urząd Skarbowy, bo nie mogę znaleść, dzięki
ja:)

Re: Jak zrobić decyzję przyznającą po odwolaniu SKO w Top Te

Post autor: ja:) »

Dzięki za zainteresowanie:) Ja wpisuje je tak: system - słowniki - słowniki lokalne - organy egzekucyjne.
ODPOWIEDZ