Jak zrobić decyzję przyznającą po odwolaniu SKO w Top Team
Jak zrobić decyzję przyznającą po odwolaniu SKO w Top Team
Odwołała mi się dziewczyna do SKO po otrzymaniu decyzji odmownej na FA po przekroczeniu kryterium dochodowego. SKO uchyliło decyzję i przekazało do ponownego rozpatrzenia, wystąpiliśmy do Ministerstwa o interpretację. Kazali przyznać. Teraz próbuję w TT Alimenty zrobić przyznanie, ale nie mogę na podst. starego wniosku. Robię aktualizację i wyskakuje mi data dzisiejsza. Chciałam zrobić nowy wniosek i krzyczy, że na ten okres jest już wniosek. Nie wiem jak to zrobić, żeby można było wyrównać od października 2014 roku. Miał ktoś taki przypadek?
Re: Jak zrobić decyzję przyznającą po odwolaniu SKO w Top Te
hej, nie miałam takiej sytuacji ale myślę że powinnaś zrobić decyzję zmieniającą.
a skoro pracujesz na TT, to może mi podpowiesz jak się dodaje Urząd Skarbowy, bo nie mogę znaleść, dzięki
a skoro pracujesz na TT, to może mi podpowiesz jak się dodaje Urząd Skarbowy, bo nie mogę znaleść, dzięki
Re: Jak zrobić decyzję przyznającą po odwolaniu SKO w Top Te
Dzięki za zainteresowanie:) Ja wpisuje je tak: system - słowniki - słowniki lokalne - organy egzekucyjne.
Oprócz Jak zrobić decyzję przyznającą po odwolaniu SKO w Top Team - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna przeczytaj również:
czy kroś kiedyś ???
wniosek o ściganie- proszę
wierzyciel za granicą
Dłużnik-adres-problem-jak?
różnica odsetek
TYTUŁ WYKONAWCZY 12 czy 4 pozycyjny
areszt śledczy
Łamigłówka
Do Elmera i innych mądrych głów-ha z gosp.
kto podpisuje?
upomnienie
dłużnik stawił się na wywiad
Postanowienie o utraconych tytułach wykonawczych - WZÓR!
strona postępowania
Dłużnik w ZK a prawo jazdy
Czy się czepiać