nikt nigdzie nie określił górnej granicy wiekowej więc teoretycznie może być i 100 latek
kryterium zawodowe dotyczy wtz anie śds- bo to uczestnicy wtz musza rokować zrehabilitowanie zawodowe, nasi nie muszą
chyba istotne jest to czy takiego 100latka można jeszcze usprawnić-chyba to jest logiczne kryterium?nie wiem sama-nigdy nie widziałam żywego \"na żywo \" 100-latka:)
a zofio czy to nie ty w innych watkach pisałaś o niedobrych kierownikach którzy mało płaca personelowi? powinnaś wiedzieć, że to od dotacji zależy Twoja pensja także.
może nie jest to sensowne mieć w śds 90 latka ( choć do końca nie wiem czy to ma sens czy nie)---ale z pewnością jest ekonomiczne-a im więcej kasy ma śds-tym lepsze warunki maja jego uczestnicy chyba co?
poza tym- o jakie \"dobro uczestnika\" Ci chodzi-to przyjęcie 90latka jest dla niego krzywda?????uważam, ze conajwyżej może wątpliwym yuć sens tego ale krzywda????
a w jaki sposób ten 90 latek tak szczególnie zagraża Twojemu bezpieczeństwu? chyba tak samo jak kżzdy inny chory w śds.....