Witam
W końcu jaki ma być zapis w uchwale
Uchwała wchodzi w życie z dniem 1 lipca 2021 r., po jej ogłoszeniu w Dzienniku Urzędowym
Województwa................ czy ma być inaczej sformułowany.
Nasz prawnik skonstruował mi taki zapis "Uchwała wchodzi w życie z dniem 1 lipca 2021 r. i podlega ogłoszeniu w Dzienniku Urzędowym Województwa................"
Pod drugie w dzienniku urzędowym Województwa Warmińsko - Mazurskiego jest rozstrzygnięcie które nakazuje wyrzucenie zapisu z deklaracji "Jestem świadomy/a odpowiedzialności karnej za składanie fałszywego oświadczenia". Proszę o jakąś informację.
Jaki zapis w uchwale, deklaracja z odpowiedzialnością karną czy bez
-
- Praktykant
- Zajmuję się:
- Kontakt:
-
- Praktykant
- Zajmuję się: dodatki mieszkaniowe
- Kontakt:
Re: Jaki zapis w uchwale, deklaracja z odpowiedzialnością karną czy bez
Ja mam tak: Uchwała wchodzi w życie z dniem 1 lipca 2021 r. po jej ogłoszeniu w Dzienniku Urzędowym Województwa......
Jeśli chodzi o ten drugi zapis to ja zamieszczam ta deklarację "Jestem świadomy...". Radca prawny powiedział, że tak jest prawidłowo więc tak piszę. A w dzienniku urzędowym to chyba jak komu się podoba, bo jednym uwalają za ten zapis a innym przechodzi
Jeśli chodzi o ten drugi zapis to ja zamieszczam ta deklarację "Jestem świadomy...". Radca prawny powiedział, że tak jest prawidłowo więc tak piszę. A w dzienniku urzędowym to chyba jak komu się podoba, bo jednym uwalają za ten zapis a innym przechodzi

Oprócz Jaki zapis w uchwale, deklaracja z odpowiedzialnością karną czy bez - Dodatki mieszkaniowe przeczytaj również:
Składka zdrowotna KRUS - wliczać?
Ściąga DM
dodatki mieszkaniowe z moca wsteczną
stawka gminna
decyzja odmowna wydatki na mieszkanie nie przekraczaja kwoty
decyzja odmowna wydatki na mieszkanie nie przekraczaja kwoty
rozbieżne dane we wniosku i zaświadczeniu
Brak oznak zamieszkania
SKŁAD RODZINY I DOCHODY ZA 3 MCE
szkolenie z Bajorem-wat\rto?
opłata mocowa na fakturze- czy odliczać?
Zerowy dochód? Małżeństwo?
Wyliczenie kwh
Dochód z działanosci gospodarczej od 1 lipca 2021r.
Dodatek - dom własnościowy, co liczyć
zmiana danych w trakcie trwania dodatku mieszk.