Ale jakiego obciachu? Ja lubię swoją pracę i jestem zadowolona z wysokości mojego wynagrodzenia. Wiem, to takie mało polskie, nie narzekam tylko jestem zadowolona, no straszny obciach, na prawdę niedopuszczalny i obciachowy:)
W małych miasteczkach, choć są urocze i malownicze, zarabia się mniej. Rozumiem rozgoryczenie związane z niską wypłatą ale człowiek podejmując pracę wie ile dostanie, więc decyduje się na to świadomie.
Pierniczysz Lena niemozebnie. W dużych miastach zarabia się równie mało i żadne zapylanie jak motorek i wykształcenie nie zmienia uposażenia. Kłamiesz albo świadomie dezinformujesz. Nigdzie pracownik terenowy nie otrzymuje netto więcej niż 2-2.5 tysiąca. Chyba ze doliczana trzynastkę, nagrody, albo Twój dodatek donosicielski...
Lena jako aktywna działaczka PO prowadzi na forum propagandę sukcesu aby zagłuszyć autentyczne apele pracownicze. Tam u Was Lena to taaaaakie ryby biorą nie?
Pwenie, pierniczę, dezinformuję, donoszę, stepuję i chodzę po linie bez asekuracji....... Robię wszystko co tylko sobie życzycie. Jeśli to komuś poprawi nastrój:) Miłego popołudnia:)