Jakie macie zarobki jako pracownik socjalny? - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 4 z 6    [ Posty: 57 ]
Wybrane tematy:
posiłek w szkole i w domu -wniosek Dyrektora 20% Weryfikacja 40 Zasiłek celowy dla osadzonego w ZK AOON - dojazd własnym samoch. do 15.06.22r. decyzja zmieniająca DPS AOON/OW

Napisano: 30 lis 2013, 15:21

Ale jakiego obciachu? Ja lubię swoją pracę i jestem zadowolona z wysokości mojego wynagrodzenia. Wiem, to takie mało polskie, nie narzekam tylko jestem zadowolona, no straszny obciach, na prawdę niedopuszczalny i obciachowy:)
~Lena

Napisano: 30 lis 2013, 15:25

Z takiego wynagrodzenia trudno nie być zadowolonym.
Ale nie ładnie tak pastwić się na biedniejszymi koleżankami:)
Możesz szaleć a one nie.

Kup sobie jakiś mops:P
~Adam

Napisano: 30 lis 2013, 15:35

A tam pastwienie się. Gdybym uważała, że zarabiam zbyt mało to zmieniła bym pracę. Zasuwaj przez 8 godzin jak motorek i wiem za co mi płacą. Proste.
~Lena

Napisano: 30 lis 2013, 15:50

Niestety większość twoich koleżanek po fachu dziaduje. Jakby nie pracujący małżonkowie to trudno by im było utrzymać mieszkania i rodziny.
~Adam

Napisano: 30 lis 2013, 15:56

W małych miasteczkach, choć są urocze i malownicze, zarabia się mniej. Rozumiem rozgoryczenie związane z niską wypłatą ale człowiek podejmując pracę wie ile dostanie, więc decyduje się na to świadomie.
~Lena

Napisano: 30 lis 2013, 16:02

Otóż to ale spróbuj to wytłumaczyć swoim rozgoryczonym koleżankom. Obrzucą cię mięchem.
A przecież widziały gały jaki zawód brały.
https://www.ops.pl/forum.php?page=&pg=0& ... category=1
~Adam

Napisano: 30 lis 2013, 16:20

Pierniczysz Lena niemozebnie. W dużych miastach zarabia się równie mało i żadne zapylanie jak motorek i wykształcenie nie zmienia uposażenia. Kłamiesz albo świadomie dezinformujesz. Nigdzie pracownik terenowy nie otrzymuje netto więcej niż 2-2.5 tysiąca. Chyba ze doliczana trzynastkę, nagrody, albo Twój dodatek donosicielski...
~Zulugulak

Napisano: 30 lis 2013, 16:31

Lena jako aktywna działaczka PO prowadzi na forum propagandę sukcesu aby zagłuszyć autentyczne apele pracownicze. Tam u Was Lena to taaaaakie ryby biorą nie? ;)
~Wkurzony

Napisano: 30 lis 2013, 16:39

Pwenie, pierniczę, dezinformuję, donoszę, stepuję i chodzę po linie bez asekuracji......:). Robię wszystko co tylko sobie życzycie. Jeśli to komuś poprawi nastrój:) Miłego popołudnia:)
~Lena

Napisano: 30 lis 2013, 16:58

Powiedziała Lenka siedząca we własnym basenie na dachu willi;)
Żal wam socjalne biedaki?
~Adam

Strona 4 z 6    [ Posty: 57 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
cron Usuń ciasteczka witryny

x

x