Jakie macie zarobki jako pracownik socjalny? - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 5 z 6    [ Posty: 57 ]

Napisano: 30 lis 2013, 18:16

Mi jest żal, żal szczególnie tego, że muszę zapie...ć na 2,5 etatu żeby dorobić do tej marnej pensji i szczerze zazdroszczę i gratuluję Adamowi, że potrafił się z tego bagienka wyrwać i świetnie sobie radzi! Nam wszystkim życzę takiej odwagi.
~MSC

Napisano: 30 lis 2013, 18:59

To nie tyle odwaga ile otwartość i twarda du.pa. Byłem gotowy nawet pracować fizycznie (czego wy się wstydzicie bo przecież po studiach nie można tak pracować) bo wiedziałem że dzięki temu głowa odpocznie.

Trzeba mieć odwagę, dobry kontakt z ludźmi (znajomości), chęci i otwartość. Ten kto zamyka się na jedną tylko działkę przegrywa. Takie mamy czasy. Socjalni kochają ból. Dlatego pozostaną w gów.nie do śmierci.
~Adam

Napisano: 30 lis 2013, 20:16

do Adama :
..czyli elastyczność, adaptacyjność, kreatywność- umiejętność wytyczania nowego celu - i osiąganie go . Gratulacje zatem .

P.S Ważne :
.tzw:.( znajomości ) - nie używaj tego określenia ...są delikatnie mówiąc w złym tonie i wskazują raczej na słabe strony i deficyty ....;)
To nie jest złośliwy komentarz - absolutnie, mam nadzieję - że rozumiesz .

~emilka

Napisano: 30 lis 2013, 22:12

Rozumiem;)
~Adam

Napisano: 30 lis 2013, 22:26

wysokość wynagrodzenia zależy od szefostwa niestety i środków samorządu stąd takie różnice:( Są widełki, które jednym dają stawke max a innym stawkę mini:(
~kaja

Napisano: 01 gru 2013, 13:29

Jęczcie dalej, powodzenia. Czy ktoś tutaj z tych umartwających się nad sobą był wczoraj na pikiecie????
~dość marudzenia

Napisano: 01 gru 2013, 14:22

Byli ale podstawieni. Jak ma manifach koreańskich i białoruskich.
~Adam

Napisano: 01 gru 2013, 14:32

ty się nie boisz Adam? Przecież mogą cie dorwać. Uważaj, co piszesz. Internet tylko pozornie jest anonimowy
~słoik

Napisano: 01 gru 2013, 14:36

Kto może mnie dorwać i za co?
;)

Nie padają nazwiska, adresy. Nawet namierzenie mojego IP (co jest proste) niewiele ci da bo to będzie host a nie konkretny komp. Poza tym ja korzystam w wifi. Namierzając w tym przypadku kompa namierzysz zupełnie kogoś innego kto dzieli łączę;)
~Adam

Napisano: 01 gru 2013, 14:41

po co mi IP
wystarczy się rozejrzeć po TG
;)
~słoik

Strona 5 z 6    [ Posty: 57 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x