Jakieś jaja z tymi sparwozdaniami, monitoringami, niedoboram - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Napisano: 25 sie 2014, 16:08

Kiedyś były 4 sprawozdania w ciągu roku i jakoś było dobrze, bo jakby mogło być źle. Dziś, kilka razy w miesiącu chcą od nas kolejnych monitoringów, sprawozdań, planów. Zidiocieli na dobre. Myślą, ze my to nic innego nie robimy, tylko co godzinę logujemy się co casa, by zrobić kolejne sprawozdanie, które powiela informację z poprzedniego. A najlepsze jest to, że dają nam na to dwa czasami trzy dni. Teraz, gdy ludzie zwyczajnie urlopują. Bo urzędnik tez człowiek i też potrzebuje naładować akumulatory, szczególnie przed wrześniem. Ale im to wisi totalnie. Najważniejsze jets to, ze to ONA robi za pięc osób, bo reszta na urlopie. Kiedyś to w UW (przynajmniej Lubuskim) pracowały naprawdę świetne kobity. Dziś sa tram same zołzy, co to wyrozumiałości dla nas nie mają. I tak wrzuciły sobie formularz chyba w piątek, dziś sobie go druknęłam, po czym wzięły i anulowały go, Bóg jeden raczy wiedzieć dlaczego i wstawiły identyczny. I weź się człowieku nie stresuj!!
nerwusia

Napisano: 26 sie 2014, 8:16

zgadzam się z Tobą !!!
pop

Napisano: 26 sie 2014, 8:24

ok, ja mogę robić te sprawozdania a właściwie szacunki .. kiedyś też robiliśmy tylko w inne formie ... tylko nie trawię tego casu :twisted: :twisted: :twisted:
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 26 sie 2014, 8:26

dokładnie tak jak ewalu- szkoda ze " na wczoraj" nie dają tych sprawozdań :)
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa
Julian Tuwim
mała mii
Awatar użytkownika
Podinspektor
Od: 08 maja 2014, 9:26
Zajmuję się: FA, SR, KDR, CZ.P. i wszystko inne...

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x