JEDNORAZOWA ZAPOMOGA - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 16 lut 2016, 10:52

Zlłożylam wniosek o jednorazowa zap i rodzinne zasiłki i pani w mopsie powiedziala że nie dostanę Bo : nmie mam rozwodu dziecko na ktore skladam wniosek jest mojego partnera ktory jest teraz w więzieniu i tak ma dziecko w akcie urodzenia Jestem bez srodkow do życie to by mi pomogło Rozwod moge mięc za 3,4 miesiace A dzeicko skończy za chwile rok
Mąż nie da mo dochodu do św rodz ani dowodu ani nic Czy ta pani ma rację że nie mam w tej chwili prawa do żadnych świadczeń A ojciec dziecka w więzieniu może zlozyc wniosek
INNNAS

Napisano: 16 lut 2016, 10:56

poki jestescie małżeństwem do składu rodziny Ty maż i dziecko plus dochody męża oczywiscie. teraz dochody pobiera się elektronicznie więc mąz o niczym nie musi wiedziec chyba że bedą potrzbne dokumenty potwierdzajace jego sytuacje zawodowa. Ojciec dziecka bedac w wiezieniu nie moze sie o nic ubiegac
mokka23

Napisano: 16 lut 2016, 11:04

Jak to - można pobrać dochody i mąż o niczym nie musi wiedzieć? I to mówi pracownik ŚR?
Mąż przede wszystkim powinien podpisać oświadczenia.
kawa i ciasto

Napisano: 16 lut 2016, 11:16

kawa i ciasto pisze:Jak to - można pobrać dochody i mąż o niczym nie musi wiedzieć? I to mówi pracownik ŚR?
Mąż przede wszystkim powinien podpisać oświadczenia.
a to on musi napisać zgodę na pobranie jego dochodów z Empatii????? pierwsze slysze , i o jakich oświadczeniach piszesz ???? piszesz w liczbie mnogiej więc wymień chociaż 2 , o dochodzie nieopdatkowanym może wypełnić wnioskodawca nie musi to być wcale cżłonek rodziny
gosc1234

Napisano: 16 lut 2016, 11:32

Czyli nie mam moliwości niczego dostać do momentu otrzymania rozwodu ?
INNAS

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x