JEDNORAZOWKA - Świadczenia rodzinne

Strona 2 z 3    [ Posty: 23 ]

Napisano: 11 lut 2016, 12:31

rodzic pisze:właśnie... rodziców dzieci, jedno dziecko ma innego ojca, drugie innego :shock:
ale to nie oznacza że w skladzie jest maż i wszyscy tatusiowie którym Pani użyczyła pewnej części ciala :)
masterm

Napisano: 11 lut 2016, 12:46

Pani była , Pani płakała Dziecko zaraz skończy rok , Sprawa rozwodowa w marcu ,Ojciec dziecka siedzi w więzieniu Powiedziala że nie ma najmniejszych mozliwości żeby mąż dał dowod i sowje dane .....żal mi kobitki...W akcie urodzenia jest prawdziwy ojciec dziecka To umiala kobitka załatwić ! Wiecie...tak sobie pomyślałam że może ojciec dziecka ten siedzacy w więzieniu do sierpnia 2016r. ..może on złozy 3niosek o jednorazowke Ale CZY MOZE i gdzie ? w miescie siedziby więziebnia czy w swoim zamieskania PROSZE ODEZWIJCIE SIę
POEMAT

Napisano: 11 lut 2016, 13:09

JA JUZ NIC NIE WIEM prosze odezwijcie się
POEMAT

Napisano: 11 lut 2016, 13:28

skład rodziny: ona, mąż i ojciec tego małego dziecka,
do tego: dochody męża, zaświadczenie że ojciec dziecka siedzi to nie bierzesz jego dochodów i nie liczysz do składu rodziny ale dokumentację musisz mieć
jeżeli chodzi o uzysk czy utratę dochodu to zobaczysz co zaznaczy we wniosku w wezwiesz do złożenia ewentualnie wyjaśnień

a że ci szkoda pani to ta panie ciebie na pewno nie żałuje tylko jeszcze powyklina czasami bo to przecież twoja wina że ona sobie tak życie skomplikowała a ty nie masz na to rozwiązania ;)
kassssss

Napisano: 11 lut 2016, 13:31

a prawdziwy ojciec dziecka jest z nią czy nie? przecież on może złożyć wniosek
olga271

Napisano: 11 lut 2016, 13:34

przecież siedzi w więzieniu
kassssss

Napisano: 11 lut 2016, 13:36

kassssss pisze:przecież siedzi w więzieniu
no ale przecież jego dochody nie są do niczego potrzebne jeśli wniosek chce składac matka-mężatka, kochanka póki co jeszcze we wniosku nie wykazujemy
olga271

Napisano: 11 lut 2016, 13:48

Ale w akcie urodzenia ojcem dziecka jest wpisany partner nie mąż , a nie może bedąc w więzieniu złozyć wniosku o jednorazowkę ?
POEMAT

Napisano: 11 lut 2016, 13:53

POEMAT pisze:Ale w akcie urodzenia ojcem dziecka jest wpisany partner nie mąż
ale to nie ma znaczenia kto jest tam wpisany w tej chwili bo na dzień dzisiejszy jest mężatką i skład rodziny ona-mąż-dziecko nie inaczej
olga271

Napisano: 11 lut 2016, 13:58

malzenstwo to bardzo wazna i bardzo powazna instytucja:) wiecie...dopoki smierc was nie rozlaczy...(albo rozwod) :D wiec nie mozna malzonkow rozdzielic mowiac o rodzinie:D nawet jak dzieci maja kazde z innym, inna :) kochankow mozna miec ale rodzina to rodzina ! :D:D:D
a powaznie to j.w.:D w skladzie rodziny ona maz i dzieci i dochody jej i meza i ewentualnie alimenty od kochanka jesli by je ktos dostawal w roku bazowym :)
kb
Awatar użytkownika
VIP
Od: 02 lut 2007, 15:50
Zajmuję się:

Strona 2 z 3    [ Posty: 23 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x