Jeszcze raz sprawozdanie zzamówien publicznych
Jeszcze raz sprawozdanie zzamówien publicznych
1. Powiedzcie mi czy jak mam umowę z orange z 2010 r., aneksowana w 2013r., to wliczam to do sprawozdania czy nie?
2 Czy wliczacie noty ze szkół za dożywianie dzieci w szkołach i rachunki za pobyt w DPS?
3 co mam liczyć w przypadku podpisanej umowy 25.11.2013 na nadzór eksploatacyjny i serwis oprogramowania obowiązującej od 01.01.2014, do końca roku obowiązywała umowa z tą samą firmą na inną kwotę?
Bardzo proszę o pomoc.
2 Czy wliczacie noty ze szkół za dożywianie dzieci w szkołach i rachunki za pobyt w DPS?
3 co mam liczyć w przypadku podpisanej umowy 25.11.2013 na nadzór eksploatacyjny i serwis oprogramowania obowiązującej od 01.01.2014, do końca roku obowiązywała umowa z tą samą firmą na inną kwotę?
Bardzo proszę o pomoc.
Re: Jeszcze raz sprawozdanie zzamówien publicznych
jak liczycie POKL do sprawozdania?
Wpisujemy tylko wartość pierwotną umów zawartych w 2013 roku, umów - nie aneksów.
Proszę napiszcie co robicie z POKLem skoro umowa zawarta w 2007 to ruszamy to czy nie?Na szkoleniu kobietka mówiła że systemówka realizowana jest w systemie rocznym mimo ze kontrakt na 7 lat i żeby liczyć.
Ale co liczyć 2013 rok czy całe 7 lat (2007-2013)
Ale co liczyć 2013 rok czy całe 7 lat (2007-2013)
co z tymi dps-ami i dozywianiem?????????//
dps są na podstawie decyzji a nie wynikają z ustawy pzp więc nie liczymy, natomiast jeśli do dozywiania mamy umowy to liczymy.
umowy zlecenia
a jak liczycie umowy zlecenia do tego sprawozdania np. z asystentem rodziny netto czy brutto?
Może ktoś, kto robił już to sprawozdanie napisze, co z naszej działalności wykazywał i czy w wartości netto i w jakiej pozycji sprawozdania. U nas cisza, nikt się za to nie bierze, a ja czekam, aż mi każą wyciągać kwoty. Z góry dzięki, myślę, że wszystkim przyda się taka ściąga. ja nie mam pojęcia, co i jak. Aha, i kto odpowiada za to sprawozdanie?
ksiegowośc nie zajmuje się zamówieniami publicznymi i za nie nie odpowiada
Umowy zlecenia brutto kwotę na jaką jest umowa zawarta
Oprócz Jeszcze raz sprawozdanie zzamówien publicznych - Księgowość przeczytaj również:
szkolenie na cd - wydatek strukturalny?
Prośba o pomoc w zaksiegowaniu należności
śr. trwały
FA
środki trwałe
zwrot dotacji a zaangażowanie w sprawozdaniu Rb28s
usługi opiekuńcze
Opiekun prawny
zus
sprawozdanie F-03
Zwrot św. rodzinnych - decyzją Marszałka Województwa
jak uzyskac kod i login do pzp?