14528 pisze:Pd jakim symbolem z z wykazu akt rejestrujecie wnioski 8110 ?
jak dla mnie karty się nie należąmar---ka pisze:Co myślicie o takiej sytuacji? Rodzina 6-osobowa 4 dzieci i rodzice. Pani na 2 dzieci ( własnych) i pan też 2dzieci. Czy karty przysługują tylko dzieciom??????????
Składa rodzic albo samo dziecko- jest już osoba dorosłą, więc może- o ile dalej się uczyPaweł79 pisze:witam,
co w sytuacji dziecka 17-sto letniego, karta wydana jest do 18-go roku życia, czy po ukończeniu tego wieku rodzic ponownie składa wniosek tylko na to dziecko?
Jeżeli rodzice są małżeństwem, to karty się należą i rodzicom i dzieciom, jeżeli związek partnerski- nie należą się nikomu. Tak myślę.mkaz pisze:jak dla mnie karty się nie należąmar---ka pisze:Co myślicie o takiej sytuacji? Rodzina 6-osobowa 4 dzieci i rodzice. Pani na 2 dzieci ( własnych) i pan też 2dzieci. Czy karty przysługują tylko dzieciom??????????
Jakie szkolenie, gdzie, kiedy i za ile?KDR pisze:ja 7 lipca jadę na szkolenie to potem możecie mnie pytać bo będę deko mądrzejsza pod warunkiem że szkolenie bedzie z tych co to chcą nauczyc a nie zwinąć kasę za szkolenie
MMR pisze:Jakie szkolenie, gdzie, kiedy i za ile?KDR pisze:ja 7 lipca jadę na szkolenie to potem możecie mnie pytać bo będę deko mądrzejsza pod warunkiem że szkolenie bedzie z tych co to chcą nauczyc a nie zwinąć kasę za szkolenie
MMR pisze:Jeżeli rodzice są małżeństwem, to karty się należą i rodzicom i dzieciom, jeżeli związek partnerski- nie należą się nikomu. Tak myślę.mkaz pisze:jak dla mnie karty się nie należąmar---ka pisze:Co myślicie o takiej sytuacji? Rodzina 6-osobowa 4 dzieci i rodzice. Pani na 2 dzieci ( własnych) i pan też 2dzieci. Czy karty przysługują tylko dzieciom??????????