KARTA DUŻEJ RODZINY - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 18 z 26    [ Posty: 255 ]

Napisano: 24 cze 2014, 8:57

Przy ogólnopolskiej KDR, potrzebne jest upoważnienie ze strony burmistrza, jest o tym w informatorze, który dostały gminy, co musi zrobić gmina...

Dokumentów mamy niby nie zbierać tylko do wglądu, ale jak to będzie zobaczymy :)
naitsyrk85
Starszy referent
Od: 27 cze 2013, 10:30
Zajmuję się:

Napisano: 24 cze 2014, 10:09

Hej!

Czy już wprowadzacie coś w CAS? U nas kierownik czeka aż dostanie upoważnienie od burmistrza dopiero potem będziemy bawić się w te KDR.
ARRY

Napisano: 24 cze 2014, 11:15

Czy zaznaczenie opcji "Lokalny KDR" jest deklaracją wykorzystania ogólnopolskiej KDR do celów lokalnych? Czym skutkuje zaznaczenie tej opcji?
Gość

Napisano: 24 cze 2014, 11:49

Cześć,

proszę op szybką odpowiedź: czy zaznaczacie "lokalny KDR" bo nie wiem czy rodzina chce korzystać z lokalnego programu.
Gość

Napisano: 24 cze 2014, 12:24

ja 7 lipca jadę na szkolenie to potem możecie mnie pytać bo będę deko mądrzejsza pod warunkiem że szkolenie bedzie z tych co to chcą nauczyc a nie zwinąć kasę za szkolenie
KDR

Napisano: 24 cze 2014, 12:27

naitsyrk85 pisze:Przy ogólnopolskiej KDR, potrzebne jest upoważnienie ze strony burmistrza, jest o tym w informatorze, który dostały gminy, co musi zrobić gmina...

Dokumentów mamy niby nie zbierać tylko do wglądu, ale jak to będzie zobaczymy :)
Gdzie jest ten informator, czytam, że gminy dostały, a ja nic nie mam. w CAS-u też nic nie widzę w wiadomościach. Proszę o info.
urzędnik

Napisano: 24 cze 2014, 12:55

Czy ktoś z was wydaje już pieniądze w czerwcu? Na co je przeznaczacie oraz na co przeznaczana są fundusze które wam zostają?
lola89

Napisano: 24 cze 2014, 13:00

urzędnik pisze:
naitsyrk85 pisze:Przy ogólnopolskiej KDR, potrzebne jest upoważnienie ze strony burmistrza, jest o tym w informatorze, który dostały gminy, co musi zrobić gmina...

Gdzie jest ten informator, czytam, że gminy dostały, a ja nic nie mam. w CAS-u też nic nie widzę w wiadomościach. Proszę o info.

Informator był w CAS, został przez nas umieszczony na forum sygnity
https://www.public.sygnity.pl/forums/vie ... &start=150
naitsyrk85
Starszy referent
Od: 27 cze 2013, 10:30
Zajmuję się:

Napisano: 24 cze 2014, 13:18

Gość pisze:Czy zaznaczenie opcji "Lokalny KDR" jest deklaracją wykorzystania ogólnopolskiej KDR do celów lokalnych? Czym skutkuje zaznaczenie tej opcji?
To znaczy, że Twoja gmina ma swoja własną formę karty, np. jak Duża Rodzina z Barcina :-)
Gość

Napisano: 24 cze 2014, 13:45

Pd jakim symbolem z z wykazu akt rejestrujecie wnioski 8110 ?
14528

Strona 18 z 26    [ Posty: 255 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x