KARTA DUŻEJ RODZINY - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 23 z 26    [ Posty: 255 ]

Napisano: 08 lip 2014, 11:20

Nie wiem czy zauważyliście w aplikacji zmianę dotycząca nr. tel

"Numer wymagany do otrzymania powiadomienia SMS"
naitsyrk85
Starszy referent
Od: 27 cze 2013, 10:30
Zajmuję się:

Napisano: 09 lip 2014, 12:55

Czy kierownik może nie przyznać mi dodatku za obsługę Karty Dużej Rodziny?

U mnie księgowa zrobiła tak, że część środków zabezpieczyła na materiały, czy mogła tak zrobić?
Da-El

Napisano: 09 lip 2014, 13:52

Da-El pisze:Czy kierownik może nie przyznać mi dodatku za obsługę Karty Dużej Rodziny?

U mnie księgowa zrobiła tak, że część środków zabezpieczyła na materiały, czy mogła tak zrobić?
Dodatek powinien Ci przyznać, a srodki idą włąsnei na dodatki, usługi telekomunikacyjne, materiały tonery

Jest oświadczenia na stronie ministerstwa w tej sprawie- ogólnie wiec cos mało tych środków dodatki będą marne
naitsyrk85
Starszy referent
Od: 27 cze 2013, 10:30
Zajmuję się:

Napisano: 09 lip 2014, 14:09

Może kierownik tak zrobić są wytyczne na MPIPS, ale jest jedno ale może zapłacić dodatek z rządowych pieniędzy tylko za ilość wniosków złożonych do dnia Twojej wypłaty.
dusia13

Napisano: 09 lip 2014, 14:12

a mogę prosic o link do tego oświadczenia

nie mogę go znaleźć
Da-El

Napisano: 16 lip 2014, 10:51

W Duzych Gminach to może realne są dodatki zadaniowe u nas tylko na zakup papieru to na pare kartek :)
mamy 30 rodzin i jak 8,93 zł to w roku bedzie 267,90za rok
dodatki zadaniowe

Napisano: 17 lip 2014, 13:58

https://www.pap-com.bo.pl tu jest karta dużej rodziny z telefonem do kontaktu na stronie startowej
iga40

Napisano: 18 lip 2014, 10:55

Komorowski zrobił sobie reklamę kosztem samorządów i przedsiębiorców. Oferuje usługi za nie swoje pieniądze. Nie tak powinno wyglądać wspieranie rodziny. To zadanie państwa a tymczasem rząd spycha problem. Dzielić cudze pieniądze, to nie sztuka.
Edward

Napisano: 19 lip 2014, 19:14

Mam zapytanie. Jeśli matka wychowuje 3 dzieci, ale najstarsze ma innego ojca i dlatego to najstarsze ma meld. u babci. Uczy się jednak zaocznie, mieszka u matki i matka łoży na jego utrzymanie. Jeśli do KDR dołączy się zaśw ze szkoły i ksero dow os dziecka, a w tym ksero dow. os. jest meldunek na innej ulicy, to co nie należy się?
zainteresowana

Strona 23 z 26    [ Posty: 255 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x