KARTA DUŻEJ RODZINY - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 25 z 26    [ Posty: 255 ]

Napisano: 24 lip 2014, 10:04

Czy przechowujecie ksero aktów urodzenia, ksero zaświadczenia ze szkoły czy inne dokumnety?
Bardzo prosze o pomoc....
asiakasia

Napisano: 24 lip 2014, 11:22

ja osobiście nie gromadzę kopii, ale wiem, że niektórzy trzymają zaświadczenia ze szkoły i ksero dowodu wnioskodawcy, ale czy to konieczne? ale jak bedzie wyglądać przedłużanie ważności kart? mam wziąść nowy wniosek a starą kartę decyzją odebrać ? i co zrobić z tą zwróconą karta?
Nat
Praktykant
Od: 24 lip 2014, 11:11
Zajmuję się:

Napisano: 24 lip 2014, 12:18

Jak to przedłużanie ważności? Przecież rodzic ma mieć na całe życie tylko dzieci do zakończenia nauki.
Mopsikowy

Napisano: 24 lip 2014, 13:12

tak, ale dzieci mają do 18 roku życia najpierw wydawana kartę, a po 18 to już musi być zaświadczenie ze szkoły i się przedłuża ważnośc tej karty....i jak to wygląda
Nat
Praktykant
Od: 24 lip 2014, 11:11
Zajmuję się:

Napisano: 28 lip 2014, 11:19

Witam!

Dostaliśmy pismo z WP o konieczności zalogowania się w systemie dot. RI KDR, jeśli tego nie zrobimy stracimy login i hasło. Aktualnie nie mamy żadnych wniosków oraz upoważnienia od wójta do wydawania kart - CZY ZWIĄZKU Z TYM MOGĘ SIĘ ZALOGOWAĆ W SYSTEMIE?

Wystarczy się zalogować i tyle, żeby nie stracić hasła i loginu???

Dziękuję za szybką odpowiedź.
robaczek

Napisano: 28 lip 2014, 13:17

powielam pytanie za robaczkiem, mam taką samą sytuację....
jaaaa

Napisano: 29 lip 2014, 13:22

Jeśli jesteś pewna że wy to macie robić idż do wójta, napisz sobie upowaznienie, zaloguj się ustal sobie nowe hasło, a jak wpłynie wniosek to go zarejestrujesz.
1bas1

Napisano: 31 lip 2014, 7:55

Dzięki za osp.

Już jestem zalogowany. Hasło zmienione. Teraz Wyświetla mi się dane osoby, która ma pracować na systemie. Czy to mają być moje dane, czy kierownika??? Przypominam, że nie mamy jeszcze upoważnienia...
robaczek

Napisano: 31 lip 2014, 9:15

Dzięki za osp.

Już jestem zalogowany. Hasło zmienione. Teraz Wyświetla mi się dane osoby, która ma pracować na systemie. Czy to mają być moje dane, czy kierownika??? Przypominam, że nie mamy jeszcze upoważnienia...
robaczek

Napisano: 01 sie 2014, 7:22

a czy poinformowaliście swoich informatyków, że macie takie hasła i że trzeba się logować na taką stronę....? czy po prostu dostaliście hasła i się zalogowaliście?
jaaaa

Strona 25 z 26    [ Posty: 255 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x