karta dużej rodziny - Świadczenia rodzinne

Strona 2 z 2    [ Posty: 15 ]

Napisano: 13 cze 2014, 13:44

A ja mam pytanie: jak to się ma do św.rodz. ? Czy karta dużej rodziny to świadczenie rodzinne? Pierwsze słyszę. Czyżby pracownicy ś.. mają się tym zajmować, bo nie mają co robić???
Pitero

Napisano: 13 cze 2014, 13:50

no niestety mi się to dziadostwo dostało i tak po prawdzie to nie chce mi się uczyć kolejnej ustawy
anetag
VIP
Od: 23 kwie 2014, 8:12
Zajmuję się:

Napisano: 13 cze 2014, 14:10

no ja też jestem pracownikiem świadczeń rodzinnych i zlecono mi tym się zająć
i jakie mam wyjście :(
a jeszcze jedno może ktoś wie, gdzie ma się zgłosić podmiot (np. basen w mojej miejscowości), który chce przystąpić do realizacji KDR ?
...?

Napisano: 13 cze 2014, 14:11

mi również to przydzielono, jestem ciekawa czy jak jest mowa w informatorze o dodatku zadaniowym dostaniemy go :) każdy myśli że mamy chyba za mało pracy :/
gopssk

Napisano: 16 cze 2014, 7:50

olik pisze:Otrzymałem ustne polecenie zajęcia się KDR. A ja nie wiem jak to ugryźć. Wójt chce wprowadzić też jakieś ulgi w gminie. Mam zrobić program i wszystko co potrzebne do wprowadzenia tej karty. Sesję mamy za tydzień. Mam pytanie co po czym, bo nic nie wiem. Czy musimy podejmować uchwałę na realizację tej ogólnokrajowej KDR, czy możemy to tej karty teraz dołączyć swoje ulgi. Podpowiedzcie coś, i jakbyście mogli coś wrzucić np. wzór uchwały i czegoś tam jeszcze będę bardzo wdzięczny.

jesli chodzi o ogólnopolski program to zarządzeniem wójt przekazuje do np. do GOPSu zadanie. a karty rodzin wielodzietnych na poziomie gminnym musza byc na podstawie uchwały,. piszesz program, musisz najpierw moim zdaniem nawiązać kontakty z instytucjami które będa honorowały kartę, POSZPERAJ W NECIE WIEM, ŻE NIEKTÓRE MIASTA MAJĄ NP. ŁÓDŹ, WARSZAWA
aga2385
Stażysta
Od: 07 kwie 2014, 14:01
Zajmuję się:

Strona 2 z 2    [ Posty: 15 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x