karta dużej rodziny - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 1 z 1    [ Posty: 2 ]

Napisano: 24 wrz 2014, 13:50

witam

mam pytanie dot. realizacji programu . Mamy wydane karty krajowe , ale od przyszłego m-c wprowadzamy lokalne zniżki dla naszych mieszkańców czy w związku z tym należy wydać rodzinie która posiada krajową kartę jeszcze kartę lokalną? ???? można już z tym wszystkim ześwirować dzwoniłam do MUW nie odpowiedzieli mi, dzwoniłam do ministerstwa , ale tam zanim człowiek się dodzwoni to się zestarzeje . Jest tu ktoś kto mógłby mi pomóc ...

pozdrawiam :P [/i][/b]
grzyb

Napisano: 25 wrz 2014, 9:18

Wszystko zależy od tego czy wprowadzając lokalną kartę dużej rodziny wprowadzicie również nowy druk karty lokalnej, jeśli tak to te dwie karty są niezależne od siebie i w systemie wogole tego nie zaznaczasz. Natomiast jeśli chcesz wykorzystać kartę ministerialna do spraw lokalnych to musisz skontaktować się z ministerstwem bo nie wiem czy te firmy nie powinny być umieszczone na stronie rodzina.gov.pl, [ponadto w zapotrzebowaniu na kasę za karte musisz zaznaczyć że karta jest rownież lokalna bo wtedy jest inna stawka. Ja w takiej sytuacji wolałabym chyba odrebne karty lokalne.
1bas1

Strona 1 z 1    [ Posty: 2 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x