karta oceny merytorycznej AS - Stare tematy

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 08 maja 2015, 14:05

zwracam się z prośbą o pomoc jeśli chodzi o uwzględnienie preferencji odnośnie protez w karcie oceny merytorycznej na 2015 macie może już gotowe katy? jeśli tak proszę o przesłanie na adres [email protected]
z góry dziękuje
ewaa

Napisano: 08 maja 2015, 14:09

Wiesz co, ja zmieniłam kartę z zeszłego roku, po prostu wyrzuciłam kilka kryteriów, a dodałam jedno - osoba ubiega sie o dofinansowanie protezy kończyny i za to dałam połowę mozliwych do uzyskania punktów
Lili

Napisano: 16 wrz 2015, 9:53

Lili pisze:Wiesz co, ja zmieniłam kartę z zeszłego roku, po prostu wyrzuciłam kilka kryteriów, a dodałam jedno - osoba ubiega sie o dofinansowanie protezy kończyny i za to dałam połowę mozliwych do uzyskania punktów
HEJ LILI CZY JEŚLI WSZYSTKICH PUNKTÓW MAM 200 TO ZA PROTEZĘ MAM DAĆ 100 PKT?
MIŚKA
Awatar użytkownika
Referent
Od: 03 wrz 2015, 20:57
Zajmuję się:

Napisano: 16 wrz 2015, 14:39

Miśka, własnie tak zrób. Ja mam 180 pkt i za protezę dałam 90 pkt.
Lili

Napisano: 16 wrz 2015, 14:41

Ja miałam maksymalnie 100 pkt. w tym roku dałam 50 za protezę, kilka rzeczy wywaliłam (mam bardzo mocno okrojoną ocenę, ale przecież mamy prawo to zrobić).w tych drugich 50 punktach mam osobę studiującą, pracującą, info, czy pierwszy raz, cz prowadzi samodzielnie gospodarstwo, o niepełnosprawności sprzężonej, o dodatkowych osobach niepełnosprawnych, uzasadnienie, szczególne utrudnienia i czy wniosek był kompletny.
PCPR

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x