Bariery techniczne - limity - Stare tematy

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 13 maja 2015, 8:18

Witam. Czy macie ustalone limity do których dofinansowujecie podnośniki transportowo-kąpielowe i schodołazy? Jeśli tak to w jakiej wysokości? Dostaję różne faktury i trudno mi trochę się do tego odnieść. Drugie pytanie- czy ktoś dofinansował do sprzętu używanego? Mam taką ofertę na schodołaz. Sprzedawca udziela 12 miesięcznej gwarancji. Jest sporo tańszy i mam dwie oferty w tym jedna tego tańszego sprzętu , więc na logikę powinnam wziąć pod uwagę tę niższą?
Meba

Napisano: 13 maja 2015, 9:16

my mamy ustalone, że dof. wynosi do75% wartości a używanych sprzętow nie dofinansowujemy
dab

Napisano: 13 maja 2015, 11:23

W roku bieżącym dajemy do 4.000 i nie więcej niż 80% do wartości fv. Ogólnie wiele osób rezygnuje ale zdarzają się tacy co dopłacają nawet ponad 7 tys. z własnej kieszeni :) Używany sprzęt- absolutnie nie.
mon w

Napisano: 13 maja 2015, 12:44

4 000 zł do schodołaza czy podnośnika? Musimy wprowadzić limity cenowe, kasy przerażająco brakuje.
meba

Napisano: 13 maja 2015, 14:01

Aby każdy dostał choć troszkę to trzeba było znaleźć złoty środek. Ten oznacz, że nie dajemy więcej niż 4 tys. Natomiast jeżeli fv jest na niższa kwotę to nie więcej niż 80% jej wartości.
mon w

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x