Witam.
Czy macie opracowana własną kartę oceny merytorycznej do modułu I czy pracujecie na tej z PFRON.
karta oceny metytorycznej
- wolfnash
- Referent
- Zajmuję się: Rehabilitacja społeczna, WTZ, AS i wszytko co dorzucą w tym zakresie.
- Kontakt:
Re: karta oceny metytorycznej
co roku opracowujemy nową bo zmieniają się zasady :)a teraz to już w ogóle mamy niezły mętlik w głowie z tymi procentami....
Do tegorocznej karty jeszcze nie dotarłam. Moduł I postanowiłam przyjmować od 01.06.
Hej. Jak rozumiecie ustęp 23 punkt 1 Warunków brzegowych. O co chodzi z tymi punktami preferencyjnymi ? Komu dajemy 50% maksymalnej liczby punktów? O co chodzi z tymi 25% dla studentów? Wytłumaczcie mi to proszę , bo nic nie rozumiem!!!
- wolfnash
- Referent
- Zajmuję się: Rehabilitacja społeczna, WTZ, AS i wszytko co dorzucą w tym zakresie.
- Kontakt:
Przyłączam się do prośbykleo pisze:Hej. Jak rozumiecie ustęp 23 punkt 1 Warunków brzegowych. O co chodzi z tymi punktami preferencyjnymi ? Komu dajemy 50% maksymalnej liczby punktów? O co chodzi z tymi 25% dla studentów? Wytłumaczcie mi to proszę , bo nic nie rozumiem!!!

Ja, żeby było mi prościej, mocno okroiłam sobie kartę. Maksymalna liczba pkt u mnie to 100. I bez zagłębiania się (bo myślami jestem przy innych zadaniach) wydaje mi się, że w tym roku wpiszę w preferencjach studentom 25 pkt, zatrudnionym i C3 po 20 pkt (mam 65 pkt - czyli jest więcej niż 50% maksymalnej liczby, a pozostałe 35 pkt rozbije sobie na pozostałe informacje). Ale jeszcze nie wiem, czy dobrze to rozumuję.
Oprócz karta oceny metytorycznej - Stare tematy przeczytaj również:
Oświadczenie o dochodach - AS
PILNE AS - C2
kontynuowanie nauki w nowym semestrze
sprawozdanie roczne z działaln wtz
Pomocy PWRMR III
POMOST Std 3-6.0 (500+ dla rodzin zastępczych)
udział własny - dofinansowanie prawa jazdy z aktywnego samor
AS Moduł II
aparaty słuchowe - jakie obniżenia
AS - kontrole wnioskodawców (PILNE)
AS - studia
program wyrównywania różnic między regionami III
Pomoc pieniężna na kontynuowanie nauki
program wyrównywania różnic między regionami III
Wyrównywanie różnic między regionami
zaświadczenie ze szkoły