karty dla dzieci nie rozpatrzone - Karta Dużej Rodziny

Strona 1 z 1    [ Posty: 2 ]

Napisano: 18 cze 2019, 13:51

Witam. Wprowadziłam wniosek dla 5 osobowej rodziny i podczas przyznawania kart dzieciom zaznaczyłam nie rozpatrzono. Karty zostały przyznane rodzicom. Do produkcji nie zostaly jeszcze wysłane. Czy można cofnąc wniosek aby karty przyznać dzieciom?
gonia0805
Praktykant
Od: 18 cze 2019, 13:45
Zajmuję się: SW SR Fa

Napisano: 24 cze 2019, 10:11

gonia0805 pisze:Witam. Wprowadziłam wniosek dla 5 osobowej rodziny i podczas przyznawania kart dzieciom zaznaczyłam nie rozpatrzono. Karty zostały przyznane rodzicom. Do produkcji nie zostaly jeszcze wysłane. Czy można cofnąc wniosek aby karty przyznać dzieciom?
Z tego co wiem nie ma takiej opcji.

Chyba najprościej przez nowy wniosek i jako uzupełnienie rodziny? I wtedy po wprowadzeniu wniosku wskazujesz żeby dodało do tamtej rodziny przez opcje Rodzina -> Wskaż rodzinę bodajże i Osoba -> Wskaż osobę (PRZED ROZPATRZENIEM). Jak dasz jako uzupełnienie to wtedy koszty będą zerowe, jedynie policzy ci jeden wniosek więcej na sprawozdaniu, ale kasa będzie się zgadzać. A zarejestrowało ci ten wniosek jako rodzinę która miała na utrzymaniu 3 dzieci czy jako zwykły wniosek? Bo jak jako zwykły to ja bym to zrobił jako uzupełnienie rodziny i podał tam wnioskodawcę i 3 dzieci. Z punktu widzenia sprawozdania itd tak byłoby najprościej to poprawić. Jeśli zarejestrowało ci jako rodzinę, która miała na utrzymaniu 3 dzieci (zaznaczony checkbox) to tak czy inaczej koszty ci się już nie będą zgadzać ;p
michu95
Starszy referent
Od: 17 cze 2016, 12:10
Zajmuję się:

Strona 1 z 1    [ Posty: 2 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x