karty po nowemu

Wybrane tematy:
Opowiedz o swych traumatycznych przeżyciach z SI KDR Duplikat, krok po kroku Małżeństwo bez wspólnych dzieci zamiast nazwisko imię KDR- dziecko niepełnosprawne osoba wcześniej była posiadaczem KDR
ODPOWIEDZ
ellla

karty po nowemu

Post autor: ellla »

czy ktoś już otrzymał jakieś karty na podstawie wniosków wprowadzonych do systemu nowego po 01.01.2016 r.?
ewee

Re: karty po nowemu

Post autor: ewee »

u mnie jeszcze nic, coś długo to trwa ...
ellla

Post autor: ellla »

u mnie właśnie też tak samo
nowa15

Post autor: nowa15 »

dobrze, że nie jestem sama, bo już się bałam....
kkk

Post autor: kkk »

do mnie dotarły w tamtym tygodniu i wyglądają tak samo jak wcześniej
kalinkae

Post autor: kalinkae »

J jeszcze też nie dostałam żadnych kart a sporo mam zamówionych. ludzie się już dopytują..... bo co niektórzy wniosek złożyli w grudniu.. a zmówić mogłam dopiero 19 stycznia. a teraz znowu nie wiadomo kiedy przyjdą.
syyyy

Post autor: syyyy »

kalinkae wnioski zlozone w grudniu nalezalo zamowic w grudniu. A te zamówione po 19 stycznia mogą ci przyjsc 19 lutego - miesiac tak jak bylo zawsze. Ja karty dostałam juz 3 lutego pierwsze karty zamowilam 8 stycznia a ostanie z tych co przyszly 21 wiec obsługa jest całkiem ok. Może masz mało zamówionych kart.
kalinkae

Post autor: kalinkae »

nie mogłam zamówić w grudniu.... bo dostałam je 30 albo 31 grudnia ..a trzeba było mieć już wsz zakończone i raporty porobione. nie chciałam już nic mieszać. myślałam że na początku stycznia powprowadzam sobie na nowo i pozamawiam. no a wsz tak się opóźniło.
pres

Post autor: pres »

włąsnie miałam tak samo jak kalinkae , złożyli 30 pomimo że system miał zostać wyłączony dopiero koło 17 to nie działał już od rana więc nie mogłam wprowadzić i zamówić i też czekam,
ODPOWIEDZ