Karty pobytu dziecka w placówce opiek.wych

Wybrane tematy:
socjoterapia Opieka prawna nad małoletnią wychowanką w ciąży Zwolnienie dziecka z placówki opiekuńczo- wychowawczej urlopowanie wszystkich wychowanków z placówki... Alimenty ponowne umieszczenie w POW odpłatność za pobyt pensjonariusza w ZOL
~zosia

Re: Karty pobytu dziecka w placówce opiek.wych

Post autor: ~zosia »

nie są mylone!prowadzę jako wychowawca karte pobytu wychowanka i muszę tez prowadzic kartę zajęć specjalistycznych choc nie jestem żadnym specjalistą!
~Wiesia

Post autor: ~Wiesia »

dzień dobry znalałzam to forum poszukuje wzoru karty pobytu dziecka w DD opisowej czy moglabym pania poprosic o ten w zor na adres [email protected]
z góry serdecznie dziekuję
~Emi

Post autor: ~Emi »

Witam.I ja bardzo proszę również o wzór takiej karty na adres [email protected] Dziękuje bardzo :)
~Nika

Post autor: ~Nika »

Witam, jeśli to nie problem, to proszę również o przesłanie wzoru karty pobytu dziecka w świetlicy środowiskowej. Z góry dziękuję. [email protected]
~kasia

Post autor: ~kasia »

Witam
Bardzo prosze o wzór karty pobytu, jeśli można opisowej i ocenowej
[email protected]
Dziękuję
~Marcin

Post autor: ~Marcin »

Witam. Zosia nikt nie może zobligować Cię do prowadzenia karty udziału w zajęciach specjalistycznych. Proadzi ja tylko specjalista. W mojej placówce była kontrola Z WPSUW. Zostało ustalone, iż lepszą od cyeferk bedzie forma opisowa. Za kilka dni dyrektor wraz z wychowawcami wprowadza w życie nowe rozwiązanie. Pozdrawiam
~zosia

Post autor: ~zosia »

Marcinie u mnie niestety moja p.dyr rozumuje inaczej!!!:(i Zajecia jakie prowadza specjalisci-czyli pedagog i psycholog prowadza one a wychowawcy(w tym ja)mamy prowadzić osobne karty zajęć,ktore nosza też nazwe zajęć specjalistycznych.Wczoraj sie pytalam czy moge w tej \"swojej\"karcie wpisywac te zajecia co były prowadzone przez moje specjalistki i uzyskalam odpowiedz ze NIE.Nadal musze wiec prowadzic karte zajec specjalistycznych,w której pisze co robie z dziecmi jako wychowawca:)czyli zajecia sportowo-rekreacyjne,wszelkie wyjazdy,wyjścia,zaj.kulinarne itp.
~Agni

Post autor: ~Agni »

Moim zdaniem zajęcia kulinarne, czy sportowo-rekreacyjne nie są zajęciami specjalistycznymi,ale może się mylę.
u nas również karty specjalistyczne według nakazu Urzędu wojewódzkiego prowadzi pedagog i psycholog.
ODPOWIEDZ