Karty pobytu dziecka w placówce opiek.wych
Re: Karty pobytu dziecka w placówce opiek.wych
nie są mylone!prowadzę jako wychowawca karte pobytu wychowanka i muszę tez prowadzic kartę zajęć specjalistycznych choc nie jestem żadnym specjalistą!
dzień dobry znalałzam to forum poszukuje wzoru karty pobytu dziecka w DD opisowej czy moglabym pania poprosic o ten w zor na adres [email protected]
z góry serdecznie dziekuję
z góry serdecznie dziekuję
Witam.I ja bardzo proszę również o wzór takiej karty na adres [email protected] Dziękuje bardzo 

Witam, jeśli to nie problem, to proszę również o przesłanie wzoru karty pobytu dziecka w świetlicy środowiskowej. Z góry dziękuję. [email protected]
Witam. Zosia nikt nie może zobligować Cię do prowadzenia karty udziału w zajęciach specjalistycznych. Proadzi ja tylko specjalista. W mojej placówce była kontrola Z WPSUW. Zostało ustalone, iż lepszą od cyeferk bedzie forma opisowa. Za kilka dni dyrektor wraz z wychowawcami wprowadza w życie nowe rozwiązanie. Pozdrawiam
Marcinie u mnie niestety moja p.dyr rozumuje inaczej!!!:(i Zajecia jakie prowadza specjalisci-czyli pedagog i psycholog prowadza one a wychowawcy(w tym ja)mamy prowadzić osobne karty zajęć,ktore nosza też nazwe zajęć specjalistycznych.Wczoraj sie pytalam czy moge w tej \"swojej\"karcie wpisywac te zajecia co były prowadzone przez moje specjalistki i uzyskalam odpowiedz ze NIE.Nadal musze wiec prowadzic karte zajec specjalistycznych,w której pisze co robie z dziecmi jako wychowawca:)czyli zajecia sportowo-rekreacyjne,wszelkie wyjazdy,wyjścia,zaj.kulinarne itp.
Moim zdaniem zajęcia kulinarne, czy sportowo-rekreacyjne nie są zajęciami specjalistycznymi,ale może się mylę.
u nas również karty specjalistyczne według nakazu Urzędu wojewódzkiego prowadzi pedagog i psycholog.
u nas również karty specjalistyczne według nakazu Urzędu wojewódzkiego prowadzi pedagog i psycholog.
Oprócz Karty pobytu dziecka w placówce opiek.wych - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze przeczytaj również:
konkubinat a opłata za pobyt dziecka w rodzinie zastępczej
a co to?
Porównanie płac z placówek
chcę pracować!
pytanko
grafiki 12-to godzinne
nowy regulamin
pomoc
Zajęcia dydaktyczne
Ośrodek socjoterapeutyczny
ciekawe co dalej
jak walczyć z znp