związki pracowników kp

Wybrane tematy:
socjoterapia Opieka prawna nad małoletnią wychowanką w ciąży Zwolnienie dziecka z placówki opiekuńczo- wychowawczej urlopowanie wszystkich wychowanków z placówki... Alimenty ponowne umieszczenie w POW odpłatność za pobyt pensjonariusza w ZOL
ODPOWIEDZ
~/mart

związki pracowników kp

Post autor: ~/mart »

czy są jakieś związki zawodowe zajmujące się pracownikami domu dziecka z kodeksu pracy a nie z kn, znp mnie nie interesuje gdyż on raczej nami też się nie interesuje?
~Spartan

Re: związki pracowników kp

Post autor: ~Spartan »

też mnie to interesuje wie ktoś coś to niech pisze
~baka

Post autor: ~baka »

w naszej placówce sami stworzylismy związek zawodowy
~iwona

Post autor: ~iwona »

do baki: czy mozesz powiedzieć mi jak to zrobiliś cie, mój mail: [email protected]
~Spartan

Post autor: ~Spartan »

również proszę o info [email protected]
~~mart

Post autor: ~~mart »

też chętnie dowiedziałabym się jak takie związki stworzyć.ale zastanawiam się czy dało by się połączyć domy dziecka w jeden związek , który ta na górze przypomniał by o nas? mój mail [email protected]

jak ktoś ma jakieś pomysły piszcie
~iwona

Post autor: ~iwona »

podajecie maila, ale nie wiem czy beka odezwała się do was??? Do mnie niestety nie:(((
~Grzegorz

Post autor: ~Grzegorz »

Witam też chciałbym sie dowiedzieć jak założyć takie związki podaje mój mai [email protected]
~kwiatek21

Post autor: ~kwiatek21 »

Witam, bardzo bym chciala wiedziec jak takie zwiazki sie zaklada. Moze ktos napisze to na forum? Dzieki i pozdrawiam
~anna

Post autor: ~anna »

Witam,polecam ustawę o związkach zawodowych.Tam jest wszystko zawarte.To bardzo dobry pomysl by był to związek ogolnopolski.Pozdrawiam.
ODPOWIEDZ