kazdorazowe informaowanie Dyr. Wydziału Polityki o wystąpieniu przemocy i podjętych działaniach - Przemoc w rodzinie, Asystent Rodziny

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]

Napisano: 31 sie 2011, 14:06

Czy dostaliście pismo z Wydziału Polityki na temat informowania dyrektora Wydziału Polityki o wystąpieniu aktów przemocy na terenie miasta i gminy oraz o podjętych działaniach w tym zakresie?? Co o tym myślicie?? i jak w ogóle się z tego wywiązać?? Może już ktos z Was przesłał infrmacje na ten temat? jak Wy do tego podchodzicie.. bo ja przyznam szczerze nie bardzo wiem jak mam to realziawać.. w formie miesięcznego sprawozdania?? czy dokładnie opisać sytuację rodzinną?? czy przesłać kopie \"NK\".. czy podać personalia osób??
Proszę o jakieś wskazówki.
~ir

Napisano: 01 wrz 2011, 16:24

jakie województwo tak ma?
~lolka

Napisano: 02 wrz 2011, 10:33

kujawsko -pomorskie
~ir

Napisano: 05 wrz 2011, 13:04

My nie mamy żadnego pisma
~Ewa

Napisano: 08 wrz 2011, 0:40

Wybory idą to władza \"pochyla się z troską\" nad losem zwykłych ludzi...
~Bartek

Napisano: 08 wrz 2011, 19:53

To było na długo przed wyborami nasza Pani Dyrektor dba o swoich ludzi i nie zawsze są narzędzia, aby pomóc, ale chce mieć wiedzę. Myślę że jest to po części też spowodowane dwoma wypadkami tragicznej śmierci 2 Mieszkanek dps na terenie kuj-pom
~mikka

Napisano: 19 paź 2011, 13:06

uważam ze to było przegięcie - nie ma takich uprawnień aby narzucić OPS informowanie o każdym przypadku - wykracza to znacznie poza mechanizmy kontrolki OPS przez wojewodę...

No i dodatkowa robota i koszta i po co?
~halo

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x