KDR sprzęt - drukarka jak odesłać na serwis?

Wybrane tematy:
Opowiedz o swych traumatycznych przeżyciach z SI KDR Duplikat, krok po kroku Małżeństwo bez wspólnych dzieci zamiast nazwisko imię KDR- dziecko niepełnosprawne osoba wcześniej była posiadaczem KDR
ODPOWIEDZ
Oloo

KDR sprzęt - drukarka jak odesłać na serwis?

Post autor: Oloo »

Padła nam drukarka którą otrzymaliśmy w ramach KDR, pytanie z kim się kontaktować odnośnie naprawy gwarancyjnej?
Ifcia

Re: KDR sprzęt - drukarka jak odesłać na serwis?

Post autor: Ifcia »

O ile dobrze pamiętam, po otrzymaniu sprzętu trzeba go było zarejestrować na stronie serwisu, my dostaliśmy adresy e-mail, na które wysłaliśmy dane sprzętu. Ja już dwukrotnie serwisowałam komputer, zgłoszenie wysłałam na podany adres e-mail. Za pierwszym razem dzwonił serwisant i ustalaliśmy sposób odbioru sprzętu, za drugim razem przez e-mail (dostałam nawet komputer zastępczy). Sprawdź czy gdzieś w dokumentach sprzętu masz adres e-mail do serwisu drukarki i działaj. Powodzenia
Awatar użytkownika
mała mii
Podinspektor
Zajmuję się: FA, SR, KDR, CZ.P. i wszystko inne...
Kontakt:

Re: KDR sprzęt - drukarka jak odesłać na serwis?

Post autor: mała mii »

https://www.computexpp.pl/
z tego co wiem, ta firma obsługuje gwarancje.meil bezpośrednio na serwis [email protected]
napisz, podeślą kuriera i przywioza sprzet zastepczy
gwarancje ci nie potrzebne, oni wszystko mają, ja sie upominałam u nich dwukriotnie o gwarancje to przesłali mi faxem
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa
Julian Tuwim
ODPOWIEDZ