KIEDY WSZCZECIE A KIEDY PRZYŁĄCZENIE - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 4 z 4    [ Posty: 34 ]

Napisano: 24 wrz 2015, 15:08

Ja to mam sliczny wniosek :D , ale się nie dzielę z nikim. Piszę stan zadłuzenia powiedzmy na 30-09-2015 r w podziale na wszystkie okresy, piszę to co nalezy o nowej decyzji i harmonogram tylko do nowej.
Anett07

Napisano: 24 wrz 2015, 15:21

Anett07 pisze:Ja to mam sliczny wniosek :D , ale się nie dzielę z nikim. Piszę stan zadłuzenia powiedzmy na 30-09-2015 r w podziale na wszystkie okresy, piszę to co nalezy o nowej decyzji i harmonogram tylko do nowej.

dziwny z Ciebie człowiek :shock:
+ewa

Napisano: 24 wrz 2015, 18:21

Kulcia pisze:podpowiedzcie proszę który art. mówi o tym że mamy się wracać z tymi harmonogramami do poprzednich lat?
Zasady dotyczące zbiegu egzekucji w przypadku umorzeniu egzekucji administracyjnej i prowadzenia dalej egzekucji sądowej na rzecz wierzycielki przez komornika ale tylko w zakresie świadczeń alimentacyjnych a nie środków publicznych .

W przeciwnym razie wystąpi brak działań zmierzających do wyegzekwowania obowiązku ciążącego na dłużniku alimentacyjnym przez OWW.
umorzenie egzekucji

Napisano: 25 wrz 2015, 10:17

wniosek o przyłączenie sie dotyczy tylko wypłaconych świadczeń czy też świadczeń, które będziemy wypłacać w okresie 2015/2016? rozjaśnijcie mi to bo już sie pogubiłam
Magda198126
Starszy referent
Od: 16 gru 2014, 16:03
Zajmuję się:

Strona 4 z 4    [ Posty: 34 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x