kiedy wszystko idzie źle ? - HYdE PaRK

Strona 1 z 2    [ Posty: 13 ]

Napisano: 24 lip 2009, 23:40

czy wtedy może być jeszcze gorzej czy już tylko lepiej ?
~0

Napisano: 25 lip 2009, 0:03

nie może
~dyro

Napisano: 25 lip 2009, 21:06

dziwny jest ten świat
~0

Napisano: 25 lip 2009, 21:11

Dziwny jest ten świat,

gdzie jeszcze wciąż

mieści się wiele zła.

I dziwne jest to,

że od tylu lat

człowiekiem gardzi człowiek.

Dziwny ten świat,

świat ludzkich spraw,

czasem aż wstyd przyznać się.

A jednak często jest,

że ktoś słowem złym

zabija tak, jak nożem.
~0

Napisano: 26 lip 2009, 8:40

wtedy trzeba myśleć pozytywnie, wygadać sie ( najlepiej przyjacielowi, ale mozna też na forum) i nie poddawać , ciagle pamietać, że po burzy świeci slońce, aha i nie wdawać sie w polemiki z ludźmi toksycznymi bo oni tylko pogorsza samopoczucie ( nie moge pojac dlaczego ale niektore typy tak maja, ze jak komus nie dołożą to im źle).
Oto moja recepta - mnie pomaga
~dzibar

Napisano: 26 lip 2009, 14:30

a co robić z marzeniami które nie mają szans na realizację ? czy jest jakiś sposób żeby je stłumić ?
~0

Napisano: 26 lip 2009, 22:57

dzibar jak widzisz nie ma z kim pogadać na forum , a w realu trudniej
~0

Napisano: 27 lip 2009, 12:08

pamietaj wielcy zawsze są samotnikami ( nie ja to wymyśliłam), kiedy naprawde jest mi źle zawsze przypominam sobie te słowa i to podnisi moja samoocenę. Nie można dać sie skopać ( jak mowil jeden z profesorow fizyki- Z.Rek), pozdrawiam:) i nie daj sie skopać!!!
~dzibar

Napisano: 27 lip 2009, 12:12

nie wiem o czym marzysz, ale wiem, że jeżeli realnie to marzenia z pewnoscia sie spełniaja, tylko jak mawiała moja mama szczęściu trzeba pomóc
~dzibar

Napisano: 27 lip 2009, 12:35

tak masz rację jestem trochę samotnikiem , uciekam od towarzystwa kiedy pojawiają się problemy , nie lubię i nie potrafię się użalać nad sobą , taki typ , mam kilka marzeń wszystkie zawierają się w słowie szczęście , wiem że szczęściu trzeba pomóc ale w niektórych sprawach człowiek jest absolutnie bezsilny , wiem że też masz problemy tyle że Ty jesteś bardziej wylewna może wtedy jest łatwiej tak przerzucić część zmartwień na kogoś innego może wtedy jest lżej , nie wiem bo ja tak nie robię
~0

Strona 1 z 2    [ Posty: 13 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem