Chcę obdarować biednych emerytów-bez pośredników- odzieżą lub pomóc w codziennych pracach(zakupy,sprzątanie, ubieranie,mycie). Jestem na emeryturze,pracuję ale chetnie znajdę czas żeby pomóc osobie potrzebującej w mojej okolicy
tj. w Sosnowcu .
Bardzo proszę o kazdą pomoc w tym także finansową . Dwa miesiące temu zmarł mój tata , a mama została sama z dwojgiem moich braci w wieku szkolnym . Jest bardzo cięzko . O świętach chyba nawet nie mamy co marzyć;((
mój numer telefonu to 502914716 lub [email protected]
Witam. Nie prossze o pieniadze a o artykuly zywnoscione jak i dla dziecka mleko bebiko 3 kaszki pampersy ubranka.. bardzo prosze jesli ktos to przeczyta i ma mozliwosc mi pomoc bylabym bardzo wdzieczna. moj nr kom 518204211 jestem z Bialegostoku
jestem z bialegostoku potrzebuje pomocy mam 2 dzieci wiek rok i 9 lat nie pracuje utrzymuje sie z zasilku przyjme wszystko ubrania zywnosc srodki czystosci zabawki moj nr 518072313
jestem matką 15 miesięcznej córeczki.jestem bezrobotna szukam pracy ale kazdy wie jak to z tym jest-raz jest a raz nie ma.jedynym mon dochodem jest zasiłek rodzinny i dla bezrobotnych który konczy sie juz za 2 miesiące.potrzebuje pomocy nie koniecznie finansowej dla mojej córki: pampersów kaszek mleka bebiko3 soków środków czzystości zabawek itp.wszystko z myslą o dziecku.ja jakoś dam sobie rade.jesli ktoś sie znajdzie bede wdzięczna.jestem ze skarżyska kamienna MÓJ NUMER 600 568 667