słuchajcie mam właśnie pytanie odnośnie tego komputera i umowy użyczenia....
1.czy tą umowy mamy wypełnić dopiero jak dostaniemy te komputery czy kiedy?
2. komu później tą umowę przesłać/przekazać?
zostawcie tą umowę w spokoju... oni sami ją wyślą, uzupełnioną do podpisu, tak podejrzewam, jeżeli ktoś już kiedykolwiek dostał sprzęt z ministerstwa albo z jakiegoś projektu to było podobnie, umowa była dostarczana ze sprzętem.... po to w casie zamieścili sprawozdanie w którym wpisuje się dane do umowy, aby oni mogli wpisać odpowiednio w umowie co trzeba....
i pewnie pismo przewodnie także wyślą, co z tym zrobić, kiedy odesłać umowę, na jaki adres... przecież pisali w innych pismach że będziemy informowani, także śmiem podejrzewać że należy czekać na dalsze instrukcje
sprawdziłam nic nie mam pod datą 22 czerwca czy ktos mógłby wkleić tą wiadomośc z wykazem na forum lub przesłać na adres [email protected] z góry dziekuję
Co Wy tacy nakręceni jesteście
Umowy przyja wypisane przez firmę któa ma dostarczyć komputery, obowiazkeiem firmy jest montaż i uruchomienie sprzętu u Was na miejscu, podajecie jedote według wykazu
Co do wiadomości na CAS, to koleżanka która ma dostep tylko do modułu KDR wiadomość otrzymała, ja gdzie mam dostęp do wszystkich modułów wiadomości nei otrzymałem, wiec sprawdźcie wszystkie konta