Konferencja Warszawa
-
- Stażysta
- Zajmuję się: ŚW, ŚR, KDR
- Kontakt:
Konferencja Warszawa
Witam. Kto wybiera się na konferencje do Warszawy?... ja jestem zapisany...
-
- Stażysta
- Zajmuję się: KDR, Stypendia szkolne
- Kontakt:
Re: Konferencja Warszawa
ja się wybieram 

-
- Stażysta
- Zajmuję się: ŚW, ŚR, KDR
- Kontakt:
no to może uściśniemy rękę ministrowi 

i jak wrażenia po Konferencji?? Jak przebiegł panel dyskusyjny, rozmawiali o czymś ciekawym? Co do warsztatów z systemu, można dowiedzieć się czegoś nowego?
Jak dla mnie pierwsza część z panem ministrem czysty populizm, poklepywanie się po pleckach jaki to wspaniały program i jaką ogromną pracę wykonało ministerstwo przy realizacji tego. Nikt nie wspomniał o żuczkach, którym to dorzucili do obowiązków nie dając przy tym często złamanego grosza.
Druga część prezentacja programu, który nie wygląda tak tragicznie ale jaki będzie w praktyce to się oczywiście okaże.
Najlepsze będą szkolenia z tego programu przez internet, gdzie będziemy rozwiązywać testy z wiedzy o programie a wyniki tych testów będą widzieli państwo w ministerstwie. Po co?? Żeby zobaczyć że nie debile pracują przy tym czy co?? Trudno orzec.
Druga część prezentacja programu, który nie wygląda tak tragicznie ale jaki będzie w praktyce to się oczywiście okaże.
Najlepsze będą szkolenia z tego programu przez internet, gdzie będziemy rozwiązywać testy z wiedzy o programie a wyniki tych testów będą widzieli państwo w ministerstwie. Po co?? Żeby zobaczyć że nie debile pracują przy tym czy co?? Trudno orzec.
że co???? im się naprawdę nudzi w tej Warszawie czy jak?mobia pisze:Najlepsze będą szkolenia z tego programu przez internet, gdzie będziemy rozwiązywać testy z wiedzy o programie a wyniki tych testów będą widzieli państwo w ministerstwie. Po co?? Żeby zobaczyć że nie debile pracują przy tym czy co?? Trudno orzec.
Oprócz Konferencja Warszawa - Karta Dużej Rodziny przeczytaj również:
maturzysta a szkoła zawodowa POMOCY
Kiedy przedłużyć KARTĘ?
Sprzęt KDR - warmińsko-mazurskie
Co zrobić???
Konferencja Wrocław
problem
Dostawa sprzętu - Małopolska
Wzór oświadczenia
czy przysluguje karta ojcu dziecka ale nie męzowi matki
Odmowna
Utrata Uprawnień