Konferencja Warszawa

Wybrane tematy:
Opowiedz o swych traumatycznych przeżyciach z SI KDR Duplikat, krok po kroku Małżeństwo bez wspólnych dzieci zamiast nazwisko imię KDR- dziecko niepełnosprawne osoba wcześniej była posiadaczem KDR
ODPOWIEDZ
Johny
Stażysta
Zajmuję się: ŚW, ŚR, KDR
Kontakt:

Konferencja Warszawa

Post autor: Johny »

Witam. Kto wybiera się na konferencje do Warszawy?... ja jestem zapisany...
123abi

Re: Konferencja Warszawa

Post autor: 123abi »

ja też
Renata1986
Stażysta
Zajmuję się: KDR, Stypendia szkolne
Kontakt:

Post autor: Renata1986 »

ja się wybieram :)
Johny
Stażysta
Zajmuję się: ŚW, ŚR, KDR
Kontakt:

Post autor: Johny »

no to może uściśniemy rękę ministrowi :lol:
Kari1nka

Post autor: Kari1nka »

i jak wrażenia po Konferencji?? Jak przebiegł panel dyskusyjny, rozmawiali o czymś ciekawym? Co do warsztatów z systemu, można dowiedzieć się czegoś nowego?
mobia

Post autor: mobia »

Jak dla mnie pierwsza część z panem ministrem czysty populizm, poklepywanie się po pleckach jaki to wspaniały program i jaką ogromną pracę wykonało ministerstwo przy realizacji tego. Nikt nie wspomniał o żuczkach, którym to dorzucili do obowiązków nie dając przy tym często złamanego grosza.
Druga część prezentacja programu, który nie wygląda tak tragicznie ale jaki będzie w praktyce to się oczywiście okaże.
Najlepsze będą szkolenia z tego programu przez internet, gdzie będziemy rozwiązywać testy z wiedzy o programie a wyniki tych testów będą widzieli państwo w ministerstwie. Po co?? Żeby zobaczyć że nie debile pracują przy tym czy co?? Trudno orzec.
wwrrrrrr

Post autor: wwrrrrrr »

mobia pisze:Najlepsze będą szkolenia z tego programu przez internet, gdzie będziemy rozwiązywać testy z wiedzy o programie a wyniki tych testów będą widzieli państwo w ministerstwie. Po co?? Żeby zobaczyć że nie debile pracują przy tym czy co?? Trudno orzec.
że co???? im się naprawdę nudzi w tej Warszawie czy jak?
ODPOWIEDZ