Mam nadzieję, że się na tym Dobrym starcie zus przejedzie, jak zobaczą ile błędów jest we wnioskach nie tylko z siedzibą szkoły, ale również jej statusem. Jak ludzie ich zaczną atakować telefonicznie ( o ile się dodzwonią) i się nasłuchają jakimi są nieudacznikami, i że nic nie robią. Oczywiście premier i tak powie, że wszystko super i lepiej realizowane niż w samorządach, ale cóż my i tak wiemy swoje.zdzislaw_dyrma pisze: ↑15 cze 2021, 17:08To teraz czas na 500+. Pewnie na dniach pojawi się projekt ustawy jak już się uporali z 300+.
myślę, że oni to mają w głębokim poważaniuurzędnik20 pisze:Mam nadzieję, że się na tym Dobrym starcie zus przejedzie, jak zobaczą ile błędów jest we wnioskach nie tylko z siedzibą szkoły, ale również jej statusem. Jak ludzie ich zaczną atakować telefonicznie ( o ile się dodzwonią) i się nasłuchają jakimi są nieudacznikami, i że nic nie robią. Oczywiście premier i tak powie, że wszystko super i lepiej realizowane niż w samorządach, ale cóż my i tak wiemy swoje.
nawet tego komentować się nie chce ...zdzislaw_dyrma pisze:Wprowadzenie proponowanych zmian, pozwoli na istotne odciążenie samorządu terytorialnego, od realizacji zadań o charakterze cyklicznym i akcyjnym. W wyniku wejścia w życie proponowanych rozwiązań samorządy terytorialne zostaną zwolnione z realizacji zadań związanych z obsługą programu 'Dobry start', co pozwoli im na efektywniejsze realizowanie innych zadań ustawowych, w tym również walkę z obecnym zagrożeniem epidemicznym" - przekonuje resort rodziny.
pewnie sie nie dodzwonia do nich tylko na infolinieurzędnik20 pisze: ↑16 cze 2021, 10:09Mam nadzieję, że się na tym Dobrym starcie zus przejedzie, jak zobaczą ile błędów jest we wnioskach nie tylko z siedzibą szkoły, ale również jej statusem. Jak ludzie ich zaczną atakować telefonicznie ( o ile się dodzwonią) i się nasłuchają jakimi są nieudacznikami, i że nic nie robią. Oczywiście premier i tak powie, że wszystko super i lepiej realizowane niż w samorządach, ale cóż my i tak wiemy swoje.zdzislaw_dyrma pisze: ↑15 cze 2021, 17:08To teraz czas na 500+. Pewnie na dniach pojawi się projekt ustawy jak już się uporali z 300+.