Koniec z próchnem w urzędach - czy będą wolne etaty? - HYdE PaRK

Strona 3 z 3    [ Posty: 30 ]

Napisano: 03 mar 2013, 20:05

\"OOO\" To sie nazywa postawa obywatelska!!
~Brawo

Napisano: 03 mar 2013, 20:19

2013-03-03 17:42
Re: Koniec z próchnem w urzędach - czy będą wolne etaty?
wysłane przez ~Adam dnia 2013-03-03 17:42:51
~Adam
Kto osiągnął ustawowy wiek emerytalny powinien odejść z pracy i zrobić miejsce młodemu.
///////
nie ma czegoś takiego, jak ustawowy wiek emerytalny, w kodeksie prascy jest napisane, że kto osiągnął - póki co- 60 lat kobieta i 65 mężczyzna MOŻE odejść na emeryturę, zwolnienie z powodu wieku byłoby dyskryminacją
~oko

Napisano: 03 mar 2013, 20:33

toś taki stary to wypadaj, bo inni jeszcze ze dwa, trzy lata bydom chapać na emeryt bo innygu wyjścio ni majom
~...

Napisano: 03 mar 2013, 21:10

Otwieram lodówkę a tam ADAM ;)
~ktoś

Napisano: 03 mar 2013, 21:17

Kryzys gospodarczy w Polsce pogłębia się. Jego oznaką są teorie kanibalizmu społecznego dyskryminujące osoby w wieku emerytalnym.
~wskaźnik

Napisano: 03 mar 2013, 21:41

Bardzo cieszę się, że Adam coraz czuje się coraz pewniej i coraz bardziej ujawnia swoje prawdziwe oblicze. Proszę przejrzeć jego posty, a jest ich naprawdę bezmiar. Prawie każdy topik zakładany przez tą osobę o psychopatycznej osobowości sieje nienawiść do ludzi o innych poglądach, oczywiście prawicowych i do KK. Posunął się nawet aż tak daleko, że jawnie nawoływał do wieszania księży, co powinno być przedmiotem prokuratorskiego postępowania, i mam nadzieję że będzie, bo za radą Karoliny wysłałem link do jego wpisu gdzie trzeba.
Te jego wpisy pozostają niemal bez reakcji pracowników socjalnych a niektórzy wręcz mu przyklaskują. Ale sprawiedliwość na tym świecie jest i przyjdzie jeszcze taki czas na pracowników socjalnych, że to oni staną się ofiarami takich Adamów i oni będą szukać sprawiedliwości. Ale wtedy spotkają się jedynie z obojętnością. Bo tak społeczeństwo jest tresowane, żeby jeden człowiek nie śmiał upominać o krzywdę drugiego, żeby jedna grupa ludzi nie przejmowała się krzywdą drugiej grupy.

Dlatego zapamiętajcie sobie to na całe życie: jeśli jesteś ślepy i głuchy na krzywdę brata twojego, to gdy przyjdą po ciebie - odpowie ci tylko wiatr.
~olek

Napisano: 03 mar 2013, 21:45

już o tym linku była mowa, ponownie proszę - zamieść ten link tutaj bo mi się szukać nie chce
~oko

Napisano: 03 mar 2013, 22:04

STOP mowie nienawiści w wykonaniu użytkownika forum o imieniu Adam! On reprezentuje ideologię krzewioną przez czasopisma typu NIE i tym podobne gadzinówki i brukowce.
~istota rzeczy

Napisano: 03 mar 2013, 22:41

do Adama: proponuję zabrać głos na forum www.prokuratorzy.net tam sie Tobą zaintersują
~Gość

Napisano: 03 mar 2013, 22:54

2013-03-03 19:45
Re: Koniec z próchnem w urzędach - czy będą wolne etaty?
wysłane przez ~oko dnia 2013-03-03 19:45:27

~oko

już o tym linku była mowa, ponownie proszę - zamieść ten link tutaj bo mi się szukać nie chce
~oko

Strona 3 z 3    [ Posty: 30 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x