Konkurs koordynatorzy
-
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: Konkurs koordynatorzy
Zgadzam się w pełni z poprzedniczką. A zwłaszcza z tym, że to chora ustawa. Wszyscy mamy dość!!! A rodzicielstwo zastępcze zmienia się w tempie zastraszającym- w finansowy worek bez dna! To co do tej pory było mozliwe bez dodatkowych środków, staje się nagle niemożliwe! A PCPR-y to urzędnicy do bicia i to z każdej strony! Konkurs dla gmin na asystentów też był niesprawiedliwy - dofinansowanie ma obejmować tylko nowo zatrudnionych. I pamiętajcie, że to tylko konkursy i żadnej gwarancji uzyskania dodatkowych środków nie ma. Jasnych kryteriów oceny też nie ma podanych, ścieżki odwoławczej od niepozytywnych rozsztrzygnięć brak.
Kasia
Nie mogę się dodzwonić do mpips... wiecie może o co chodzi w tym \"okres zatrudnienia w miesiącach wyrażonych w ułamku dziesiętnym\" ??? Co mam tam wpisać?
myślę, ze przyjmując okres zatrudnienia 5 miesięcy to 5/12, czyli 0,42
Waham się... przyjęłabym 5,00 a jeśli np. od 20 kwietnia to 8,36. Co myślisz?
No tak, ja podałam setne...
Nadal się nie dodzwoniłam. Jak się upewnisz, wpisz to na forum, ja też tak zrobię.
Nadal się nie dodzwoniłam. Jak się upewnisz, wpisz to na forum, ja też tak zrobię.
wpisujemy 5,0 jeśli zatrudniamy na 5 m-cy (info z rozmowy telefonicznej)
Potwierdzam wcześniejsze wpisy. Rozmawiałam dziś z Panią Kuszczuk z MPiPS dofinansowywane będą tylko i wyłącznie nowo zatrudniani koordynatorzy nie można ubiegać się o refundację wynagrodzeń już zatrudnionych. Tak samo z konkursem asystent rodziny. Niestety
a ja rozmiawiałam z panią kuszczuk i jeśli 5 miesięcy to 5/12
Oprócz Konkurs koordynatorzy - Stare tematy przeczytaj również:
szalone kpa
efs a ustawa o pieczy
decyzja na rzeczówke
wygaszanie decyzji odpłatność biologicznych
czy szkolić rodziny zastępcze niezawodowe?
turnus
turnus
szkolenie Najnowsze zmiany w rachunkowości w 2012 roku
iPad dla niesłyszącego
umowa z ZRZ
\"Spójrz jak dbać o oczy\"
art. 44 ustawa o pieczy
Wniosek do Zakładu Karnego u udostępnienie danych
ocena kadydatów na RZ
odpłatność rodziców biologicznych
odpłatność rodziców biologicznych