kontrakt - Wzory pism

Strona 2 z 15    [ Posty: 143 ]

Napisano: 30 cze 2007, 18:14

Cześć
Mam 125 kartotek czynnych, z czego 80 mam zakontraktowanych
Nie wyobrażam sobie pracy bez kontraktu, wszytsko jasno określone z datami, działaniami, każdy czyta podpisuje...nie wywiązuje się, odpada...
pozdrawiam
~JULIA

Napisano: 26 lip 2007, 15:38

Proszę o nadesłanie przykładowego, wypełnionego kontraktu socjalnego na adres [email protected].
Sprawa pilna, z góry dziękuję, Pa
~elas

Napisano: 06 sie 2007, 23:04

~JULIA
dopiero dzis weszłam na ten dział i jestem w szoku- 80 kontaraktów!!!Chytba ze tylko kontrakt główny:):)a gdzie walauacja. Ja w swoich kontraktach mam zaplanowaną ewaluacje w czasie trawania decyzji. Spotykam sie z rodzinami na ewaluację 1, 2 razy w miesiącu + bieżace sprawy. Nie wierze że mozna robic cos dokładnie, suminnie przy takiej ilości. Wybacz ale mam duże wątpliwości. Dla mnie to nie profesjonalne- ilośc a gdzie jakośc bo przy takiej ilości truno mówić o jakości.
Nie chce Cie obrazić , nie odbieraj tak tego, to tylko moje watpliwości.
~Lukrecja

Napisano: 17 sie 2007, 11:32

prosze o podanie wzoru kontraktu socjalnego i jak nalezy go wypełnić- moj adres : [email protected]
~milka

Napisano: 24 sie 2007, 23:00

Ja również proszę o wzór kontraktu. Z góry wielkie dzięki

[email protected]
~izalu

Napisano: 09 wrz 2007, 14:46

prosze o nadsylanie przyklodowych, wypelnionych juz kontraktow socjalnych na adres [email protected] za wszystkie denne odpowiedzi z gory wielkie dzieki!
pozdrawiam
~aser3

Napisano: 15 wrz 2007, 17:49

bardzo prosze o wzór kontraktu z rodzicami biologicznymi wychowanków domu dziecka
~magda

Napisano: 17 wrz 2007, 15:46

witam jeśli dostałas przykład kontraktu bardzo prosze o jego przeslanie na mojego emaila [email protected]
~magda

Napisano: 19 wrz 2007, 13:10

Wstrząsnieta jestem...
Nie ma czegos takiego jak wzór wypełnionego kontraktu, przecież każda rodzina jest inna, każda ma inne problemy... Rece mi opadły jak przeczytałam, że kontraktów nie mozna zawierać z osobami niepełnoisparwnymi czy chorymi... kto to wyczytał w ustawie o pomocy społecznej?!! A gdzie uzgodnienia z podopiecznymi dotyczącymi ŚDS, terapii czy Klubów Integracji Społecznej?!!
Polecam szkolenia dot. kontraktów socjalnych np. prowadzone przez ich autora P. Domarackiego.
~Anka 73

Napisano: 19 wrz 2007, 15:09

wysłałam kilku osobom przykładowe wypełnienie kontraktu socjalnego,ale juz nie wiem komu więc jakby ktoś nie otrzymał dajcie znać na [email protected]
~iwcia

Strona 2 z 15    [ Posty: 143 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x