kontrola wydzaiłu polityki - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 4    [ Posty: 36 ]

Napisano: 03 sty 2014, 15:35

Czy u Was też kontrolujący z Urzędu Wojewódzkiego mają zupełnie inne zdanie niż osoby szkolące. Miałam kontrolę i jestem załamana. Czytam ustawę, posiłkuję się informacjami uzyskanymi na szkoleniach a Pan mi mówi, że oni to kwestionują.
~Nina

Napisano: 03 sty 2014, 15:45

Nie macie takich problemów?
~Nina

Napisano: 03 sty 2014, 15:47

a co konkretnie nie gra z Twoim ?
~Ewa

Napisano: 03 sty 2014, 16:44

konkretnie Co ?? nie pasuje wg nich
~ek

Napisano: 03 sty 2014, 16:49

Wszystko spasuje jak wpadnie CBA
~ja

Napisano: 06 sty 2014, 15:13

tak mialam podobnie i wkoncu w zlosci wykrzyczalam im ze stoje jak glupia miedzy mlotem a kowadłem płace za szkolenia aby uzyskac wiedze, i sie czegos nauczyc od osob teoretycznie madrzejszych a wracam g..lupsza, stosuje sie do zasad , rad uzyskanych podczas szkolenia a potem inspektor z UW mowi ze ŹLE ........ i jak tu nie wpasc w szał !!!!

no nic wyraziłam skruche i robie tak jak nakazała kontrola

tylko co gdy wejda nowe zmiany np. w SP ?? jak wowczas postepowac słuchac nie słuchac ? jezdzic czy nie na szkolenia
~lisa

Napisano: 06 sty 2014, 15:44

lisa z jakiego jesteś woj? pierwszy raz miałaś kontrolę, napisz proszę co kontrolują, w jaki sposób, czy sami wyjmują teczki czy można samemu przygotować?
~Ela

Napisano: 06 sty 2014, 20:02

??
~Ela

Napisano: 07 sty 2014, 10:05

Bo trzeba jeździć na szkolenia, na których nauczają tak jak mpips i słuchać ich niczym radia wolnej europy. Wszystkie szkolenia z niezależnymi ekspertami są jak psu o kant d.u.p.y potłuc, nawet jeśli by tam nie wiadomo jaką prawdę mówiono.
~west

Napisano: 07 sty 2014, 10:22

a co dokladnie kontroluja i do czego mieli zarzuty najbardziej?
~Ola

Strona 1 z 4    [ Posty: 36 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x