ja też z kuj.-pom. i nic znaleźć nie mogę.aga123422 pisze:a jak sprawdzić w kujawsko-pomorskim, nigdzie nie mogę znależć
ja też z kuj.-pom. i nic znaleźć nie mogę.aga123422 pisze:a jak sprawdzić w kujawsko-pomorskim, nigdzie nie mogę znależć
ludek pisze:Klientów ponad 300, 1 osoba i też tak było robione. A że trochę dłuzej zeszło, to co z tego. Wazeliniarze mysleli, że jak rozpatrzą "na krzyżyki" i szybko wypłacą, to im Rafalska premie da, za szybkie wykonanie zadaniaElmer pisze:" My każdą osobę indywidualnie przy przyjmowaniu przesłuchiwaliśmy gdzie od kiedy pracuje czy np nie było świadectwa pracy miedzy umowami nawet jak kontynuacja była. Nie przyjęliśmy żadnego wniosku bez pytania się dokładnego każdej osoby o alimenty, diety, stypendia, pole wszystkie prace jakie miała od 14r. o wszystko pytaliśmy każdą."
a klientów miałam 50, pracuje nas 5 przy świadczeniachZa stary jestem żeby się przejmować taką propagandą. Przed świętami tez apelowali i pierwszy raz od 12 lat nie było kasy na czas. Dojna zmiana.
Wazeliniarze?ludek pisze: Klientów ponad 300, 1 osoba i też tak było robione. A że trochę dłuzej zeszło, to co z tego. Wazeliniarze mysleli, że jak rozpatrzą "na krzyżyki" i szybko wypłacą, to im Rafalska premie da, za szybkie wykonanie zadaniaZa stary jestem żeby się przejmować taką propagandą. Przed świętami tez apelowali i pierwszy raz od 12 lat nie było kasy na czas. Dojna zmiana.
Ale musi pójść we wrześniu/październiku na L4 bo inaczej kierownictwo nie odczuje braku pracownika.Elmer pisze:Nie planujesz dłuższego L4 po rozmowie o podwyżce?
Elmer jesteś na celowniku ZUSElmer pisze:to jesteś ładnie rzeźbiona.
Nie planujesz dłuższego L4 po rozmowie o podwyżce?
Jak wtedy nie myśleli co robią, to teraz się będą bardziej przemęczać, bo uzysk/utrata jest jak trup w rzece - śmierdzi i prędzej czy później wypływa na wierzch.nie jestem robotem pisze:Wazeliniarze?ludek pisze: Klientów ponad 300, 1 osoba i też tak było robione. A że trochę dłuzej zeszło, to co z tego. Wazeliniarze mysleli, że jak rozpatrzą "na krzyżyki" i szybko wypłacą, to im Rafalska premie da, za szybkie wykonanie zadaniaZa stary jestem żeby się przejmować taką propagandą. Przed świętami tez apelowali i pierwszy raz od 12 lat nie było kasy na czas. Dojna zmiana.
Raczej ci, którzy już wtedy wiedzieli, że będą to robić za free i stwierdzili, że nie będą się na darmo przemęczać.
Może i tak, ale radość z kilkumiesięcznych nienależnie pobranych z odsetkami wynagradza wszelkie trudy.ludek pisze: Jak wtedy nie myśleli co robią, to teraz się będą bardziej przemęczać, bo uzysk/utrata jest jak trup w rzece - śmierdzi i prędzej czy później wypływa na wierzch.