tak, zwracają na to uwagę. Prawie we wszystkich protokołach do tej pory udostępnionych, jest taki zarzut.Śledzik pisze:I czy zwracają uwagę na terminy/daty przekazania wniosków do ROPSu?
voodoo pisze:Dokładnie tak robiłem na samym początku, potem i kserowałem dokumenty i sprawdzałem w Empatii. Jak będą chcieli to się doczepią. Od tego jest kontrola.Beata88 pisze:a robiliście tak, że w kwietniu jak ktoś składał wniosek i zaznaczał że nie było zmian w dochodach to pobieraliście dochody z wniosku z rodzinnego i nie sprawdzaliście osób w ZUS i US ?
takAngelo pisze:voodoo pisze:Dokładnie tak robiłem na samym początku, potem i kserowałem dokumenty i sprawdzałem w Empatii. Jak będą chcieli to się doczepią. Od tego jest kontrola.Beata88 pisze:a robiliście tak, że w kwietniu jak ktoś składał wniosek i zaznaczał że nie było zmian w dochodach to pobieraliście dochody z wniosku z rodzinnego i nie sprawdzaliście osób w ZUS i US ?
a co zrobiliście jak po sprawdzeniu wyszły wam utraty? wzywaliście tych ludzi po kilku miesiącach od przyznania 500 żeby wyjaśniali sprawę i donosili dokumenty?