Korekta SI KDR

Wybrane tematy:
Opowiedz o swych traumatycznych przeżyciach z SI KDR Duplikat, krok po kroku Małżeństwo bez wspólnych dzieci zamiast nazwisko imię KDR- dziecko niepełnosprawne osoba wcześniej była posiadaczem KDR
ODPOWIEDZ
PaulinaB

Korekta SI KDR

Post autor: PaulinaB »

Witam,
mam do zrobienia korektę w systemie, nie widzę tam takiej opcji a jak chcę wygenerować nowe sprawozdanie to wyskakuje, że za ten okres sprawozdanie zostało już zrobione? może ktoś podpowiedzieć jak to ugryźć?
Gość

Re: Korekta SI KDR

Post autor: Gość »

Mnie się udało bez problemu, sprawdź jaki masz status sprawozdania wykonanego za póLrocze- u mnie się świeciło "odrzucony" więc bez problemu zrobiłam "utwórz"
PaulinaB

Status sprawozdania "przyjęty", chyba będę musiała załatwić to telefonicznie.. Sama niestety nie mogę odrzucić a dzisiaj dostałam pismo, że do jutro mam zrobić korektę. :(
michu95
Starszy referent
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: michu95 »

Ja też mam jako "przyjęty", nie wiedziałem czego ma dotyczyć korekta, ale dodatkowo dostaliśmy listę gmin których obowiązuje ta korekta z informacjami odnośnie uwag do sprawozdania. Sprawdziłem i mojej gminy tam nie ma, więc nie robię z tym nic.
Sprawdź najpierw czy twoja Gmina/OPS jest na tej liście.
Tj. wspomniał "Gość" dwa posty wyżej on miał status odrzucony.
PaulinaB

Dzięki za rady ;) dopiero dzisiaj status sprawozdania ukazał się jako odrzucony, wygenerowałam na nowo i puściłam dalej. Pozdrawiam. :)
ODPOWIEDZ