korepetycje - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 1 z 7    [ Posty: 62 ]

Napisano: 04 mar 2014, 22:03

Dobry wieczór,

mam pytanie: czy na forum znajduje się osoba znająca się na pomocy społecznej ( bardziej ze strony finansów) która by pomogła naprowadzić, pomóc w zrozumieniu tematu pracy magisterskiej ( nie chodzi o jej napisanie ! ) Praca jest w 3/4 skończona ale ciągle mam problem z jej zakończeniem. Oczywiście mogę nawet zapłacić za pomoc. Bardzo mi zależy..

Pozdrawiam.
~pomoc

Napisano: 04 mar 2014, 22:05

Znamy sie ale bierzemy 200 zł za godzinę.
~Adam

Napisano: 04 mar 2014, 22:12

Jak zawsze- Miły Pan Adam .
Bez komentarza.
~pomoc

Napisano: 04 mar 2014, 22:14

Trzeba myśleć.
Idź do najbliższego mopsu z tym. Na pewno coś doradzą.
Księgowa poczuje sie potrzebna.
~Adam

Napisano: 04 mar 2014, 22:15

pisz, co byś chciała wiedzieć
wespół wzespół - damy radę :)
~betta

Napisano: 04 mar 2014, 22:25

Chciałabym określić czy finansowanie pomocy społecznej jest dostosowane do jej potrzeb. Określiłam zmiany w wybranych problemach , zbadałam poziom ubóstwa czy się zmniejsza czy nie, itd. Ale promotor ciągle uważa że nie jest dobrze, że trzeba zrobić własne badania. I tu się pojawia problem ponieważ nie wiem po prostu jak to zrobić. w MOPS-ie nie wiedzą jak mi pomóc. A promotor nie udziela mi żadnych konkretnych rad, dlatego po raz kolejny zgłaszam się tutaj do Was...
~pomoc

Napisano: 04 mar 2014, 22:28

Adam rozpoczął ten wątek pod nickiem \"pomoc\", sam sobie odpowiada po 2 minutach, a za chwilę odpowie sobie jako emilka.
~!

Napisano: 04 mar 2014, 22:29

Mops nie ma zdania na ten temat? Chyba pracując w tym bajzlu mają jakieś poglądy na temat finansowania.
Może promotorowi chodzi także o zbyt małe wydatki na aktywizację a zbyt duże na zasiłki?
~Adam

Napisano: 04 mar 2014, 22:31

Tylko mu chodzi że mam zrobić badania , tylko JAKIE ;/ Nie mam pojęcia jak to zbadać.
~pomoc

Napisano: 04 mar 2014, 22:36

Powiem krótko: jeśli mierzyć skuteczność pomocy społecznej nasileniem problemów społecznych to nie - finansowanie nie jest dostosowane do potrzeb. To oczywiście uproszczenie (w dodatku łatwo się z nim nie zgodzić) ale jakiś punkt widzenia trzeba przyjąć.
~betta

Strona 1 z 7    [ Posty: 62 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x