Kóry ośrodek wypłaca fundusz na dzieci Kijowskiego - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]

Napisano: 24 gru 2015, 8:06

Mam pytanie. Od pewnego czasu udziela się wszędzie niejaki Mateusz Kijowski z KOD. Jak donosi prasa osobnik ten pomimo zasądzonych alimentów nie łoży na 3 swoich dzieci. W związku z powyższym, że jest to przestępstwo art. 209 Kodeksu karnego należy osobnika takiego przymusić aby łożył na swoje potomstwo. W związku z tym, że ,,Pan'' ten nie podejmuje żadnych starań w kierunku znalezienia uczciwej pracy tylko obowiązek alimentacyjny złożył na barki budżetu państwa/ który współtworzymy swoją pracą/ postanowiłem wraz z grupą przyjaciół i znajomych wystąpić z powództwem cywilnym w formie pozwu zbiorowego wobec tego cwaniaka.

W związku z powyższym mam pytanie, który ośrodek wypłaca fundusz alimentacyjny na dzieci Mateusza Kijowskiego?
Za informację będziemy wielce zobowiązani.

Podatnik

Napisano: 24 gru 2015, 8:49

Takich dłużników jak Pan Kijowski są miliony na świecie... Szczerze wątpie,żeby ktoś udzielił tutaj Ci takich informacji, bo przecież obowiązuje nas ochrona danych osobowych :) Wesołych!
nev1

Napisano: 28 gru 2015, 11:05

Prezes szuka kwitów na Kijowskiego? :lol:
"Oko za oko, ząb za ząb, złotówka za złotówkę."
Kodeks Hammurabiego
ludek
Awatar użytkownika
Podinspektor
Od: 23 cze 2006, 14:51
Zajmuję się:

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU