zawiedziona - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]

Napisano: 24 gru 2015, 0:19

jak wy sobie radzicie z tym funduszem?
ja pracuje od 1.092015 i mam załamkę chcę się zwolnić nikt mnie nie uczy, ja nie wiem o ch chodzi w tym funduszu:(
prosze może ktoś z Was mi pomoże?
miron

Napisano: 24 gru 2015, 11:06

Głowa do góry, znam ten ból, bo sama przez to przechodziłam, nie miałam żadnej pomocy , ledwie się nauczyłam jednych przepisów, zaraz weszły nowe . Dużo wsparcia właśnie miałam tutaj na tym forum, jak czegoś nie wiesz, pisz na forum, dzwoń do innych Ośrodków w Twojej okolicy, na pewno ktoś Ci pomoże. będzie dobrze :)
sunny

Napisano: 25 gru 2015, 18:36

ja to jednak czarno widzę, nie podoba mi ta praca, miałam taką spokojną pracę, a zmieniłam tylko w powodu dojazdów to był największy błąd w moim życiu, ale dzięki za pomoc, jak nie znajdę innej pracy to napewno będę Was prosiła o pomoc dzięki ;)
miron

Napisano: 25 gru 2015, 22:14

Nie załamuje się będzie dobrze, ja też jestem na funduszu i świadczeniach od 2 września 2015 roku , te forum jest mi bardzo pomocne. Bardzo mili ludzie, chociaż parę wpisòw miałam typu kto cię przyjął i.t.d., ale mam to gdzieś. Są tu ludzie, ktòrzy chętnie pomagają i z całego serca im dziękuję! Głową do gòry będzie dobrze ;)
Nowa Fa

Napisano: 27 gru 2015, 23:56

TO DZIĘKI ZA WSPARCIE JA OGÓLNIE NIE WIEM O CO Z TYM FUNDUSZEM CHODZI, GŁOWNIE MAM PROBLEM Z POSTĘPOWANIEM WOBC DŁUZNIKÓW KIEDY CO SIĘ PISZE, NARAZIE SIE SKUPIAM NA ROZLICZENIACH A TO LEŻY, A TY SAMA TEZ SIĘ JEDNA TYM ZAJMUJESZ BO JA SAMA JESTEM OD FUNDUSZU, JAK UMRĘ TO NIKT TEGO NIE BEDZIE ROBIŁ, TROCHĘ CHORY SYSTEM. :|
ZAWIEDZIONA

Napisano: 28 gru 2015, 8:43

Jestem sama w FA, ŚR, ŚP, ZP, SZO, ZDO itd
ogi

Napisano: 28 gru 2015, 8:52

Jak potrzebujesz pomocy , to pisz, na pewno ktoś Ci pomoże :)
sunny

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x