wprowadzał już ktoś z was wnioski do systemu .. jakieś uwagi, spostrzeżenia ?
mam zamiar dzisiaj się za to wziąć
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
Ja do tej pory nie wiem jak się za to zabrać, może krok po kroku Ewalu napiszesz mi co i jak kasę przesłali nie wiem na co to mogę przeznaczyć, nie logowałam się do systemu wnioski mam wydrukowane ale jeszcze nikt mi nie złożył. Informacje mam na stronie ale cisza
W piątek wprowadzałem jeden wniosek. Niby wszystko ładnie, ale w tych 10 minutach trwania sesji to ciężko się zmieścić aby wszystko wprowadzić i posprawdzać. Do tego na wykazie kart wyszło mi, że wszystkie są przyznane bezterminowo mimo wprowadzonej daty ważności we wniosku ;/
To jeżeli będę chciał wprowadzić np. 10 wniosków to co po 10 minutach muszę logować się na nowo ? Bo przecież nie da się ich wprowadzić w tak krótkim czasie.
Hej ja już wprowadzałam 4 wnioski w między czasie logowałam się ok 7 razy..... Wyskakują karty na wykazie kart bezterminowo, ale jak już je zamówiłam to poprawiło.... Ponadto przy wprowadzaniu wniosku przy dzieciach niepełnoletnich trzeba kombinować bo okres ważności karty nie uzupełnia się automatycznie- trzeba kliknąć z dziecka do ukończenia 18 r.ż. na np. dziecko po ukończeniu 18 r.ż. i wrócić to uzupełni ten okres, a jeśli nie to zalogować się ponownie. a mam pytanie jak u Was jest ze spisem spraw? i w jaki sposób potwierdzacie przedstawione dokumenty adnotacją na wniosku czy może notatką służbową?
ja dzisiaj się wzięłam za wprowadzanie ale ... to się w pracy nie da: to telefon dzwoni, ktoś wchodzi do pokoju ... 10 minut to stanowczo za mało i wkurza mnie to logowanie .. wprowadziłam aż trzy ale karty zamówię może po 10, bo to chyba bez sensu zamawiać po 3 rodzinach .. nie wiem sama
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes