Ja wprowadziłam jedną rodzinę z trójka dzieci, system sam mi wyliczył datę do ukończenia 18 roku życia ( klikałam kilkakrotnie na datę ) .System sam przyznał dwie karty bezterminowo i trzy z datą ważności.Karta otrzymała statut zamówionej.Czekam na przesyłkę
Alka pisze:ewalu - można zamawiać jak masz co najmniej 15 kart bo wtedy wysyłają to wychodzi po 3 rodzinach - taką informację uzyskałam od Pani z infolinii
dzięki, też się właśnie dodzwoniłam
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
Mała Mii a masz przygotowaną jakąś informację, że wójt poinformował o stronir z uprawnieniami oraz że jak coś się zmienia to mają obowiązek poinformować, brak weny twórczej
ja zastanawiam sie nad takim oświadczeniem, czy aby go nie dawać do podpisu:
Ja niżej podpisana/y, oświadczam, że zapoznałam/em się z warunkami przyznawania Karty Dużej Rodziny, zostałam/em poinformowana/y o obowiązku niezwłocznego poinformowania o wszelkich zmianach mających wpływ na uprawnienia do korzystania z programu, a także zgłoszenia zagubienia lub kradzieży karty. hmm